
Shutterstock
PICA SA SMOKVAMA I GORGONZOLOM! Neverovatan spoj - ukus koji se ne zaboravlja
Većina vas voli picu, a ako je napravite na drugačiji način, onda će sigurno biti neodoljiva
Sastojci:
podloga za picu



200 g gorgonzole
100 g pršute
dva paradajza
maslinovo ulje
rukola
so

Pixabay
Oljuštite paradajz i izgnječite ga, pa posolite. Podlogu za picu stavite u pleh i premažite paradajzom.
Preko poređajte pršutu isečenu na tanke trake, smokve isečene na četvrtine i izmrvljenu gorgonzolu.
Pokapajte maslinovim uljem i pecite u zagrejanoj rerni na 200 stepeni oko 15 minuta. Kada je pica pečena, poređajte rukolu i poslužite.


Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459
Pratite nas na društvenim mrežama
PROČITAJTE JOŠ
-
Informer | Četvrtak, 20. 01. 2022.
-
Informer | Subota, 22. 01. 2022.
-
bakina kuhinja | Subota, 15. 01. 2022.
-
Informer | Utorak, 11. 01. 2022.
-
Informer | Nedelja, 02. 01. 2022.
-
Bakina kuhinja | Nedelja, 02. 01. 2022.