
Printscreen You Tube Amo Receitas
ČOKOLADNA TORTA SA SAVRŠENIM FILOM! Kremasta poslastica koju svaka domaćica želi da napravi (VIDEO)
Ako ste željni čokoladnih poslastica, onda treba da napravite kremastu tortu sa neodoljivim filom
Sastojci:
Za kore:



*veličina šolje 200 ml
3 jajeta Printscreen You Tube Amo Receitas
1 šolja šećera
150 ml ulja
pola šolje kakaoa
150 ml mleka
1 ipo šolja brašna
1 kašika praška za pecivo
Za fil:
2 šolje pavlake za kuvanje


3/4 šolje kakao praha
pola kašike želatina
300 ml slatke pavlake
Priprema:
Zagrejte rernu na 200 stepeni, a onda pripremite kalup za pečenje.
Umutite jaja sa šećerom, a onda dodajte ulje, pa mešajte još malo. Umešajte potom i kakao, brašno i mleko. Mutite minut dva pa sipajte prašak za pecivo. Promešajte špatulom. Sipajte smesu u pripremljen kalup i pecite 25 minuta.
U blender sipajte kondenzovano mleko, želatin i pavlaku za kuvanje. Onda skinite poklopac, pa dodajte kakao i sačekajte da se sve to umuti.
Slatku pavlaku umutite u činiji, pa dodajte smesu iz blendera. Mešajte smesu dok se ne sjedini.
Koru koja se ispekla izvadite iz kalupa i podelite je na dva dela uz pomoć konca za zube. Vratite koru u pleh, pa sipajte fil, pa pokrijte drugom korom.
Vaša poslastica u zamrzivaču treba da stoji 4 sata, a onda možete da je pospete kakao prahom.
bonus video:
Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459
Pratite nas na društvenim mrežama
PROČITAJTE JOŠ
-
Bakina kuhinja | Utorak, 12. 07. 2022.
-
Iće i piće | Ponedeljak, 11. 07. 2022.
-
informer.rs | Četvrtak, 07. 07. 2022.
-
Bakina kuhinja | Utorak, 05. 07. 2022.