
bakina kuhinja
POGAČA BEZ KVASCA! Iskusna domaćica iz Jagodine otkriva kako se pravi - vruća je najukusnija (VIDEO)
Iskusna kuvarica iz Jagodene Jelena Petrović otkrila je kako se pravi brza pogača bez kvasca. Lako se pravi, ne raste, a brzo će biti gotova
Potrebno je:
400-450 gr brašna



3 kašike ulja
200 ml jogurta
100 ml kisele vode
soli

bakina kuhinja
Priprema:
Prosejati brašno sa praškom za pecivo, dodati soli, ulje, jogurt, kiselu vodu i zamesiti glatko testo.
Može se ostaviti malo da odmori dok se ne ugreje rerna. Izbosti viljuškom i peći na 180 stepeni oko 50 minuta.
Fina, mekana, mirisna...
bonus video:
Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459
Pratite nas na društvenim mrežama
PROČITAJTE JOŠ
-
Bakina kuhinja | Utorak, 29. 11. 2022.
-
iće&piće | Utorak, 29. 11. 2022.
-
informer.rs/coolinarika | Ponedeljak, 28. 11. 2022.
-
iće&piće | Ponedeljak, 28. 11. 2022.
-
RUČAK KOJI SE SAM SPREMA! Napravite klasični RATATUJ - u kuhinji ćete provesti samo nekoliko minuta!
Iće i piće | Ponedeljak, 28. 11. 2022.