• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.12.2022

12:14

ČOKOLADNA TORTA KOJA SE NE PEČE! Proglašena je NAJBOLJOM na svetu, a lako se pravi (VIDEO)

Printscreen You Tube The Cooking Foodie

Recepti

ČOKOLADNA TORTA KOJA SE NE PEČE! Proglašena je NAJBOLJOM na svetu, a lako se pravi (VIDEO)

Podeli vest

Ukoliko nemate vremena da čekate da se torta ispeče, preporučujemo vam da napravite čokoladnu poslasticu koja se ne peče, a trebaće vam samo pet sastojaka. Ova torta poznata je pod nazivom argentinska, a 2020. godine je proglašena najboljom na svetu

Sastojci:

500 g čokoladnog keksa 

675 g krem sira
675 g karamelizovanog kondenzovanog mleka 
kafa ili mleko
čokolada 

Foto: Printscreen You Tube The Cooking Foodie

Čokoladna torta

Priprema:

Pomešajte kondenzovano mleko sa krem sirom i umutite u činiji. Keks umočite u pripremljenu kafu, ali može i u mleko. Ređajte u tepsiju veličine 20x20 cm.

Premažite fil, pa poređajte keks i tako dok ne dobijete 5 slojeva.Keks treba da vam bude poslednji sloj, a ostavite i malo fila za ukrašavanje.

Vaša torta treba da stoji u frižideru oko 6 sati ili najbolje preko noći.Kada je izvadite, premažite je filom i ukrasite rendanom čokoladom.

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija