• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: ljubavizdravlje/coolinarika

29.01.2023

16:47

Klot TOSKANSKA ČORBA! Greje i krepi!

Shutterstock

Recepti

Klot TOSKANSKA ČORBA! Greje i krepi!

Podeli vest

U ovu čorbu možete dodati i malo dimljene slanine i/ili kobasice i imaćete kompletan obrok... Uživajte!

Sastojci:

glavica crvenog luka

2 šargarepe

2 stabljike celera

krompir

2-3 čena belog luka

pola konzerve paradajz pelata

oko 1 l pileće supe

konzerva belog pasulja

150 g lisnatog kelja ili spanaća

so, biber

malo maslinovog ulja

Foto: Shutterstock

Toskanska čorba

Priprema:

U šerpi, na malo maslinovog ulja, prodinstajte sitno seckan luk, dodajte seckanu šargarepu i stabljike celera. Posle desetak minuta dinstanja dodajte iseckan krompir i sve nalijte supom, dodajte paradajz, so, biber i kuvajte oko 30 minuta. Potom dodajte pasulj i beli luk, a posle desetak minuta i kelj ili spanać. Sve kuvajte još par minuta i servirajte sa parmezanom i tostiranim hlebom.

Prfijatno!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija