• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.04.2023

17:30

ČAROBNI NAPITAK! Uz ovu supu je Opra Vinfri skinula 20 kilograma

Recepti

ČAROBNI NAPITAK! Uz ovu supu je Opra Vinfri skinula 20 kilograma

Podeli vest

Opra Vinfri tvrdi da uz konzumiranje supe od kupusa, moguće je izgubiti i do pet kilograma nedeljno.

Danas se za svakoga može naći dijeta ili plan ishrane koji odgovara njihovim potrebama. Internet nam pruža pristup gotovo neograničenim resursima, a poznate ličnosti su godinama delile svoje tajne i načine kojima su došle do savršene forme.

Među njima je i najslavnija voditeljka, Opra Vinfri, koja je otvoreno govorila o svojoj borbi sa viškom kilograma. Međutim, nakon odlučnosti da promeni svoje navike u ishrani, uspela je da izgubi više od 20 kilograma, a njen kuvar s mnoštvom recepata i saveta za zdraviju ishranu, postao je popularan među njenim obožavaocima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oprah (@oprah)

Veliku pažnju privukla je popularna supa od kupusa, koja je poznata kao "čarobna supa" i deo je popularne dijete koja ne zahteva drastične restrikcije u ishrani. Navodno, uz konzumiranje ove supe, moguće je izgubiti i do pet kilograma nedeljno.

Za pripremu "čarobne supe" potrebno je jednu glavicu kupusa, pet glavica luka, tri paprike, jedan celer, tri paradajza, dva praziluka i po želji so i biber. Nakon što iseckate sve sastojke, stavite ih u posudu sa vodom i kuvajte oko petnaestak minuta nakon što supa provri. Kuvajte dok povrće ne omekša, a supu možete servirati toplu ili hladnu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija