• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

22.08.2024

17:00

Super brusketi po receptu Jelene Đoković! Specijalna kombinacija koja će vas oduševiti na prvi zalogaj, retko ko je pravi

Shuterstock/Reuters

Recepti

Super brusketi po receptu Jelene Đoković! Specijalna kombinacija koja će vas oduševiti na prvi zalogaj, retko ko je pravi

Podeli vest

Recepti Jelene Đoković uvek oduševe sve, a tako je svaki put kada sa svojim pratiocima na Instagram profilu deli kako pravi ukusna jela.

Ukoliko ste u potrazi za savršenim brusketima, žena našeg najboljeg tenisera ima odličan recept. Umesto hleba ona koristi krompir, a kao prilog možete da stavite šta god želite. Možda vam deluje kao čudna kombinacija, ali definitivno ćete se oduševiti. 

Foto: Tanjug

Jelena Đoković

Sastojci: 

krompir

paradajz

paprika 

masline 

maslinovo ulje 

 

 

Priprema: 

Krompir isecite na deblje kolutove i kratko kuvajte (pazite da se ne raspadnu), a zatim premažite maslinovim uljem i pospite seckanim paradajzom i paprikom. Stavite na pleh obložen pek papirom i pecite nekih 5 minuta na 180°C. Sada je sezona raznovrsnog povrća, pa ga možete dodavati po želji. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Oduzeli su im ljudska prava, a sada i veru! Satanizam Kijeva probija sve granice!
Live TV

Oduzeli su im ljudska prava, a sada i veru! Satanizam Kijeva probija sve granice!

Vrhovna skupština Ukrajine usvojila je Zakon o zaštiti ustavnog poretka u oblasti delatnosti verskih organizacija, kojim se na teritoriji Ukrajine zabranjuje delatnost verskih organizacija povezanih sa Ruskom Federacijom. Šta je cilj tog ukidanja, odgovorili su nam gosti Info jutra teolog Miloš Stojković i Draško Đenović, verski analitičar.

22.08.2024

13:08

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija