• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs

03.02.2020

10:17

KAKVA CICA! Ova se*si crnka ZAVELA JE BIKOVIĆA - ćerka SEKRETARICE BEBE iz "Srećnih ljudi" bavi se GLUMOM i gledate je u "Južnom vetru" (FOTO)

Zanimljivosti

KAKVA CICA! Ova se*si crnka ZAVELA JE BIKOVIĆA - ćerka SEKRETARICE BEBE iz "Srećnih ljudi" bavi se GLUMOM i gledate je u "Južnom vetru" (FOTO)

Podeli vest

Muškarci, otpašće vam vilica

U novim epizodama hit serije ćerka glumice Gordane Bjelice, Teodora, tumači lik Mine, devojke kriminalca Baće u seriji "Južni vetar", kog tumači Miodrag Radonjić.

OTKRIVAMO! VELIKA PROMENA U NAJGLEDANIJOJ SERIJI! Miki menja Bjelu u "Južnom vetru"!

Gledaćemo je i u filmu "Hotel Beograd", gde je partnerka Milošu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Teodora Bjelica (@teodorabjelica) on Jan 26, 2020 at 8:50am PST

 

- Veliki izazov je bio stati u kadar sa Milošem Bikovićem i Miodragom Radonjićem. Nije mi bilo svejedno, priznajem, imala sam veliku tremu. Ali kada sam čula reč 'akcija!', shvatila sam da je sad ili nikad, i da moram da dam sve od sebe kao bih dala svoj maksimum u toj i svakoj sledećoj sceni u kojoj se pojavljujem. Najvažnije mi je da sam se izborila za svoje mesto u kadru, a kako će se dalje stvari razvijati i kako će gledaoci prihvatiti Minu, videćemo - priča Teodora.

VRUĆI SELFI - SAMO U GAĆICAMA! Biković i Radonjić mokri i goli - kakav tandem! Ženama padaju VILICE na ovaj prizor (FOTO)

Anketa

Talenat je nasledila od mame Gordane Bjelice, koja se proslavila ulogom sekretarice Bebe u seriji "Srećni ljudi".

- Mama me je spremala za snimanje "Južnog vetra". Prolazila sam s njom kroz tekst i scene - objašnjava Teodora.

Foto: youtube printscreen/Branislav Jankovic

Ona je saradnju iz "Južnog vetra" nastavila i u ruskom filmu "Hotel Beograd", gde tumači Jovanu, devojku Miloša Bikovića.

- Miloš ima harizmu koja se retko sreće, inteligenciju i dobrodušnost. Zahvalna sam na prilici da kradem zanat i učim od njega - zaključuje mlada glumica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Teodora Bjelica (@teodorabjelica) on May 23, 2019 at 12:25pm PDT

 

Dobro zapamtite njeno ime jer ćete je gledati i u seriji "Slatke muke", gde je kao sekretarica Marija desna ruka Andriji Miloševiću.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Maki

pre 4 godine

A lepotu je nasledila od tate, Miroslava Lazanskog?!

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija