• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.06.2020

07:00

LIZALA GA JE KAO PRAVA MAJKA! Peo se na nju i spavao, a onda je ZAMALO LIPSAO! LJUBAV PSA I KRAVE će vas RASPLAKATI!

Zanimljivosti

LIZALA GA JE KAO PRAVA MAJKA! Peo se na nju i spavao, a onda je ZAMALO LIPSAO! LJUBAV PSA I KRAVE će vas RASPLAKATI!

Podeli vest

Neverovatno

Životinje su mnogo puta pokazale da imaju mogućnost da razviju osećanja, isto kao i ljudi. Naime, u jednom domaćinstvu, pas je postao veoma blizak sa kravom, te mu je ona postala kao majka. 

Kokoška KLJUCALA PSA dok je spavao! Popela mu se na stomak, a njegova REAKCIJA SE PREPRIČAVA DANIMA! (VIDEO)

Kada je video da kravu odvode, Ruki je zavijao i dozivao je, nadajući se da će se krava vratiti. Jednog dana, pas je čuo kravu kroz ulicu, pratio je zvuk i otišao do štale u kojoj je ona bila. Skakao je od sreće kada ju je video, ali vlasnik psa ga je vratio kući. 

(VIDEO) PAS JE ČETIRI DANA LEŽAO NA MOSTU I GLEDAO U VODU! Scena koja SLAMA SRCA, a evo i zbog čega!

Ruki je kod kuće izgubio apetit i želju za životom. Prestao je da jede, a vlasnici su se zabrinuli za njegovo zdravlje. Pas je danima ležao sam u štali, a u jednom trenutku krava se pojavila na vrata i pas je živnuo. 

Vlasnik je videvši to odlučio da zadrži kravu bez obzira što nije imao novca. Osim toga, on je doneo novog prijatelja svom ljubimcu, novog psa. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sara

pre 2 godine

To se zove prava ljubav i privrženost, bolji su od ljudi i pitam se, kada će ljudska svest biti na višem nivou, da ih ne ubijamo i žderemo, jer je to greh!!!!.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija