• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kliks/informer.rs

14.09.2020

11:02

SAMO JAPANCIMA ovo može da padne na pamet: Da li biste ušli u ovaj PROVIDNI javni TOALET? (FOTO)

Zanimljivosti

SAMO JAPANCIMA ovo može da padne na pamet: Da li biste ušli u ovaj PROVIDNI javni TOALET? (FOTO)

Podeli vest

Providni javni toaleti koje je dizajnirao japanski arhitekta Šigeru Ban nalaze se u Tokiju i šokiraju prolaznike koji bi ih rado iskoristili, ali ne znaju o čemu se radi...

Ipak, intima u njima postoji zahvaljujući "pametnim staklima" koja se zatamne čim neko uđe i zaključa vrata. Kad se vrata otključaju, staklo ponovo postaje providno.

FRANCUSKI POLJUBAC je LEKOVITIJI nego što mislimo! Ipak, postoji jedna caka!

Arhitekt kaže kako ovakvi javni toaleti imaju dve prednosti: bez ulaska u toalet možete proveriti koliko je čist i iz daleka vidite da li je slobodan za upotrebu ili je neko već unutra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Otanya (@otanya1050) дана 4. Сеп 2020. у 7:10 PDT

Takođe, kako su postavljeni u parkovima i noću osvetljeni, ovi toaleti služe za osvetljavanje te kao dekoracija jer izgledaju kao veliki fenjeri. Ovakva stakla inače se koriste na nekim poslovnim zgradama kojima povremeno treba privatnost pa postoji opcija zatamnjivanja, prenosi portal Kliks.

Tajna je u tome što električna energija tako deluje na staklo da na neki način presloži kristale u njemu pa iz providnog postane zatamnjeno.

Sigurni da više NIKADA NEĆETE VOLETI? Evo kako da se OPORAVITE posle raskida!

Prolaznici su podeljenog mišljenja oko ovih providnih toaleta. Dok je jednima to fantastična ideja, drugi strahuju da se nešto ne poremeti dok obavljaju nuždu pa u sekundi njihova intima bude izložena javnosti.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija