• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: zanimljivostdana.com / Informer

17.12.2020

09:31

Najskuplji SAPUN na svetu napravljen OD ZLATA I DIJAMANTSKOG PRAHA! Ovo je njegova cena!

Zanimljivosti

Najskuplji SAPUN na svetu napravljen OD ZLATA I DIJAMANTSKOG PRAHA! Ovo je njegova cena!

Podeli vest

Mala porodična fabrika koja proizvodi sapun od 15. veka počela je da prodaje i pravi najskuplji sapun na svetu

Cena ovog najskupljeg luksuznog sapuna na svetu iznosi 2.800 dolara

Brend ručno rađenog sapuna Khan Al Saboun koji su kreirale Bader Hassen & Sons, fabrika sapuna u Tripoliju u Libanu, proizvodi razne luksuzne sapune i proizvode za negu kože koji sadrže esencijalna ulja i prirodne mirise.

Foto: Pixabay

Sapun

Ovi luksuzni sapuni se prodaju se u nekim od najekskluzivnijih prodavnica u Dubaiju i UAE, ali njegov najskuplji proizvod nudi se samo posebnim gostima i značajnim ličnostima.

Sapun od zlata

Prvi put napravljen su napravljeni 2013. godine, kao jedinstveni poklon prvoj dami Katara, najskuplji sapun na svetu sadrži zlato i dijamantski prah i po navodima košta 2.800 dolara.

Još 2015. godine, kada je BBC prvi put predstavio najskuplji sapun na svetu, objavljeno je da je luksuzni proizvod grube teksture zbog dijamanta i zlatnog praha, ali Amir Hasen rekao je da ne šteti koži i opisao je koristeći ga kao užitak za čula.

Foto: pixabay.com

- Ta vrsta sapuna pretvara vaše tuširanje iz dnevne rutine u zadovoljstvo. To nije samo najskuplji sapun na svetu, jer je napravljen samo od zlata i dijamanata, zaista je nešto posebno, ima psihološki i duhovni efekat na čoveka - rekao je Hasen.

Prema Al-Ainu, najskuplji sapun na svetu sadrži 17 grama zlata od 24 karata, nekoliko grama dijamantskog praha, čisto maslinovo ulje, organski med, datulju.

Ostalo je nejasno da li se nudi samo određenim ljudima ili neko može da ga naruči.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija