• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: story.hr/Informer.rs

03.03.2021

09:23

ON ŠIŠA NAJVEĆE FACE I ZNA ŠTA ĆE SE NOSITI! Ako želite frizuru kao Džej Lo i Kim Kardašijan POSLUŠAJTE GA - BOB I DUGE ŠIŠKE ODLAZE U ZABORAV, OVO JE NOVI TREND!

Zanimljivosti

ON ŠIŠA NAJVEĆE FACE I ZNA ŠTA ĆE SE NOSITI! Ako želite frizuru kao Džej Lo i Kim Kardašijan POSLUŠAJTE GA - BOB I DUGE ŠIŠKE ODLAZE U ZABORAV, OVO JE NOVI TREND!

Podeli vest

Osim po mladolikom i atraktivnom izgledu, latino diva Dženifer Lopez poznata je i po svojoj kosi. Jedan od njenih zaštitnih znakova su bujne i negovane kovrdže, a iza njih stoji jedan od najpopularnijih frizera na svetu, Kris Apleton.

Ovaj ekspert za kosu, u čije ruke se između ostalih prepuštaju i Arijana Grande, Kim Kardašijan, Keti Peri otkrio je koje će frizure biti popularne narednih meseci.

Najnoviji trend skinuo je s trona najpopularniji bob, ali i duge šiške. 

Naime, ove godine će se nositi - kosa koja izgleda skupo! Iako zvuči komplikovano, radi se zapravo o kosi koja je sjajna i negovana.

 

 

Barbi kosa će ove sezone biti pravi hit. Pritom se ne misli na plavu boju kose, već na način stilizovanja kovrdži.

- Mislim na velike, živahne kovrdže koje izgledaju skupo. Zadnje što ljudi žele jeste izgled koji ih podseća na nešto što bi sami mogli izvesti kod kuće - navodi Kris.

 

 

Međutim, Kris je nedavno otkrio savet i za najsavršeniju mušku frizuru. A kako postići taj izgled, pročitajte u redovima koji slede.

 

 

Za početak, bitno je podeliti kosu na duže i kraće delove. Zatim je jako važno podesiti aparat za šišanje, kako već na samom početku ne bi ostali ćelavi. Većina aparata za šišanje, postiže različite dužine kose, a Kris savetuje da odaberete nastavak za malo dužu od željene dužine, kako bi ostavili mogućnost za grešku. 

Uvek krenite od prednjeg i bočnog dela glave i šišajte ka nazad, u smeru suprotnom od rasta kose. Dakle, prvo šišajte kraće delove sa bočnih strana, a zatim se posvetite kosi na vrhu glave. Kako bi dobili savršen prelaz, bitno je koristi nastavak za kraću dužinu kose. 

Foto: printscreen Instagram Chris Appleton

Kris i Kim

Nakon toga, na red dolaze makaze. Kosa se treba skraćivati postepeno i pokušajte je stopiti s već ošišanom kosom. Frizer savetuje da šišate kružno i svako malo proveravate dužinu češljanjem. Polednji korak su šiške. 

On savetuje da ih očešljate unazad i da ih prstima lagano prinesete makazama, kao i da svako malo proveravate dužinu. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 80 odsto obrađenih mesta podršku 413.598 glasača, a Pendarovski 186.954 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija