• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tuzlanski.ba

12.04.2021

21:32

REŠITE SE OGREBOTINA NA PARKETU! OVIM prirodnim proizvodom obrišite ih kao GUMICOM!

Zanimljivosti

REŠITE SE OGREBOTINA NA PARKETU! OVIM prirodnim proizvodom obrišite ih kao GUMICOM!

Podeli vest

Proteklih meseci se na društvenim mrežama često pojavljuju novi trikovi za uređenje i čišćenje domaćinstva. Pandemija koronavirusa podstakla je mnoge domaćice da pronađu nova rešenja za dezinfekciju, ali i čišćenje svakog dela stana.

Tako je jedna žena otkrila kako može ukloniti ogrebotine sa svojih drvenih površina uz samo jedan sastojak. Reč je o orasima.

Foto: Shutterstock

U videu koji je objavila jedna korisnica, objasnila je da u svom domu muku muči sa ogrebotinama na parketu. 

Zato je odlučila da testira podatak da orašasti plodovi uspešno uklanjaju ogrebotine na svim drvenim površinama, te je svojim snimakom koji je objavila na TikToku dokazala da je taj trik zapravo vrlo delotvoran.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija