• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lepaisrećna

05.05.2021

07:55

MUŠKARCI KOJI VARAJU NAJČEŠĆE NOSE OVAJ ODEVNI PREDMET! Samo mu pogledajte garderobu i znaćete da li je preljubnik

Zanimljivosti

MUŠKARCI KOJI VARAJU NAJČEŠĆE NOSE OVAJ ODEVNI PREDMET! Samo mu pogledajte garderobu i znaćete da li je preljubnik

Podeli vest

Da li me vara?" je pitanje koje mnogima prođe kroz glavu kada primete nešto sumnjivo u partnerovom ponašanju. Kada iskren razgovor ne pomaže, mnogi posežu za ne baš pohvalnim "kopanjem" po telefonu. Ipak, najnovija studija koja stiže sa Univerziteta Mičigen, a koja je objavljena u časopisu "Personality and Social Psychology Bulletin" otkriva lakši način da otkrijete da li ste prevarena žena - dovoljno je samo da pogledajte odeću svog partnera

Psiholozi iz Mičigena utvrdili su da su muškarci koji nose odeću sa velikim oznakama brenda, majice sa kojih "vrišti" veliki logo, više skloni preljubama, odnosno da im je zavođenje važnije od svega, te i da su pristalice veza za jednu noć.

Drugi cilj ove studije koju je predvodio psiholog Danijel Kruger imao je cilj da utvrdi da li su muškarci koji nose napadnu odeću privlačniji ženama, ili oni koji zaista mogu da im obezbede stabilnu finansijsku budućnost.

Foto: Shutterstock

Ovakvi muškarci varaju

Na temelju rezultata istraživači su zaključili da što je veći logo, to je veća istina da će muškarac biti preljubnik. Takvi  muškarci su manje zainteresovani  za dugotrajne romantične odnose. Slabije ih privlače žene koje žele ozbiljne veze na duge staze, u poređenju sa muškarcima koji nose majice na kojima je logo mali ili ga nema. Rezultati studije za žene koje su učestvovale nisu bili preveliko iznenađenje. Psiholozi upozoravaju da je ovaj predmet istraživanja kompleksan, te i da se ovi rezultati moraju uzeti sa rezervom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija