• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: objektiv.rs/informer

05.05.2021

09:45

DETALJI KOJI RAZOTKRIVAJU! Izgled spavaće sobe govori o tome kakva ste osoba

Zanimljivosti

DETALJI KOJI RAZOTKRIVAJU! Izgled spavaće sobe govori o tome kakva ste osoba

Podeli vest

Upoznavanje nekog izvan njegovog “sigurnog prostora” samo će vam dati mali uvid i njegovu ličnost. Međutim, ukoliko nekog želite baš dobro da upoznate, to ćete moći da učinite kada zavirite u njegovu spavaću sobu

Boje zidova, način organizovanja jastuka i posteljine naizgled deluju da je stvar ukusa.

Ipak, istraživanja pokazuju da dekor spavaće sobe može odati naše određene psihološke potrebe.

Urednost – pravila i konvencije

Svi introvertni ljudi vole da stvari budu jednostavno raspoređene, kao i to da imaju apsolutno neophodne predmete. Oni jednostavno ne vole haos.

Ovakve osobe imaju vrlo tendenciozan um i konvencije su njihova pokretačka snaga.

Neurednost – manjak poverenja

Ako se ne trudite svakodnevno da sređujete sobu, verovatno ste manje pouzdani. Teško vam je da stignete na vreme na određeni sastanak i lako možete napustiti projekat pre nego što ga završite.

Međutim, to ne znači da ne niste saosećajni kao što mnogi misle.

Foto: pexels.com

Izgled sobe govori kakva ste osoba

Boje zidova

Ružičasta – Veoma ste romantična i nežna duša. Trudite se da budete jedinstveni i osećajni prema onima oko sebe, posebno prema partneru.

Svetlo plava – Tamne nijanse ove boje znači da negujete mir i tišinu u svom životu, dok svetlo plava boja znači da ste otvoreni i bistri poput neba i ne plašite se da pokažete pravo lice.

Bež – Ova boja ispunjava toplinom vašu sobu, a vama nudi stabilnost koju cenite u životu, navodi Bright Side.

Odabrani stil posteljine

Beli čaršavi – Verovatno ste minimalistički i introvertni i prezirete nered. To znači da ste otvorena osoba koja se ne plaši da iskaže svoje mišljenje.

Takođe volite ekstravaganciju i imate smisla za sitne detalje, a ne samo za potpunu sliku stvari.

Nežne boje – Slobodno vreme i opuštanje su od krucijalne važnosti u vašem životu, a nežne boje vam nude upravo to.

Osobama koje gaje ovaj stil boja uglavnom su emotivno nastrojene, a i prijatelji igraju važnu ulogu u njihovim životima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

MUŠKARCI KOJI VARAJU NAJČEŠĆE NOSE OVAJ ODEVNI PREDMET! Samo mu pogledajte garderobu i znaćete da li je preljubnik
Zanimljivosti

MUŠKARCI KOJI VARAJU NAJČEŠĆE NOSE OVAJ ODEVNI PREDMET! Samo mu pogledajte garderobu i znaćete da li je preljubnik

Da li me vara?" je pitanje koje mnogima prođe kroz glavu kada primete nešto sumnjivo u partnerovom ponašanju. Kada iskren razgovor ne pomaže, mnogi posežu za ne baš pohvalnim "kopanjem" po telefonu. Ipak, najnovija studija koja stiže sa Univerziteta Mičigen, a koja je objavljena u časopisu "Personality and Social Psychology Bulletin" otkriva lakši način da otkrijete da li ste prevarena žena - dovoljno je samo da pogledajte odeću svog partnera

05.05.2021

07:55

sledeća vest

Vesti

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"
Politika

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"

Član predsedništva Srpske Napredne Stranke Branislav Malović kaže da "posle propalog "svelitijumskog sabora" u Loznici na Vidovdan svakome u Srbiji je jasno da apsolutno ne postoji nijedan razlog da se ne krene dalje sa ovim projektom".

02.07.2024

21:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija