• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Theartnewspaper.com

17.12.2021

11:14

DOZVOLITE MI DA POČNEM TAKO ŠTO ĆU SE UBITI! Popularni PEVAČ planira PROBU svoje SAHRANE - svet u ŠOKU

Zanimljivosti

DOZVOLITE MI DA POČNEM TAKO ŠTO ĆU SE UBITI! Popularni PEVAČ planira PROBU svoje SAHRANE - svet u ŠOKU

Podeli vest

Popularni reper Kanje Vest, koji je zvanično promenio ime u Je, otkrio je da planira da uradi probu svoje sahrane, koja nagoveštava "smrt Kanjea Vesta"

On je u razgovoru sa umetnikom Tinom Sigalom objasnio kako on vidi taj čin.

 - Smrt ega koja nas razdvaja – to je rođenje čovečanstva -  kaže reper.

 - Dozvolite mi da počnem tako što ću se ubiti. Što vas je manje, više je prostora za Boga -  dodao je on.

Foto: Rojters

Kanje Vest

Još uvek nije poznato kako bi trebala da izgleda proba ove sahrane, ali je Kanje otkrio da mu je ova ideja pala na pamet dok je bio na putu u Berlinu.

 - Želim da prodam svu svoju imovinu, jer nas kapitalizam ubija -  zaključio je.

 - Ali ne mogu dozvoliti da me neko previše voli, jer ću upasti u ljubavnu zamku. I onda svima dugujem da budem osoba u koju su se zaljubili. I nikada neću biti ta osoba. Uvek moram da imam slobodu da me ne vole, tako da uvek mogu da budem ja -rekao je Kanje i mnoge ostavio u šoku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija