• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.12.2021

12:05

ŽENO, NA ŠTA LIČIŠ? Fanovi isprozivali popularnu glumicu - kažu da se UPROPASTILA, a evo kako SADA IZGLEDA (VIDEO)

Printscreen You Tube Amazon Prime Video

Zanimljivosti

ŽENO, NA ŠTA LIČIŠ? Fanovi isprozivali popularnu glumicu - kažu da se UPROPASTILA, a evo kako SADA IZGLEDA (VIDEO)

Podeli vest

Glumica Nikol Kidman poznata je kao neko ko je pobornik estetskih operacija, a njeno lice iz godine u godinu sve manje liči na ono što smo viđali nekada

Pojavio se snimak sa snimanja poslednjeg filma "Being the Ricardos", u kojem glumica izgleda neprepoznatljivo.

Fanovi misle da se Nikol izdeformisala, a u filmu ima glavnu ulogu. Oni smatraju da glumica izgleda kao voštana figura koja više ne može ni da se nasmeje.

"Šta joj se dogodilo?", "Izgleda previše plastično", "Izgleda kao voštana fifura, a ne kao živo biće", "Ne liči na sebe", "Šteta, bila je zaista lepa", "Pogrešan odabir glumice", "Prestani sa operacijama, molim te" samo su neki od komentara.

Foto: REUTERS/Yves Herman

Nikol Kidman

Nikol je godinama radila botoks na licu, a sada je očigledno preterala. Njeno lice izgleda kao da je "zaleđeno u vremenu", a na njemu se ne primećuje nijedna bora.

Iako je pre nekoliko godina Nikol javno obećala da se nećeviše botoksirati, očigledno je da nije odustala od tretmana.

Foto: Reuters

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija