• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.01.2022

21:40

Čovek izašao ispred kuće pa ugledao prizor koji ga je zaledio: Kada je pokazao ćerki slike, USLEDIO JE PRAVI ŠOK

V.J.

Zanimljivosti

Čovek izašao ispred kuće pa ugledao prizor koji ga je zaledio: Kada je pokazao ćerki slike, USLEDIO JE PRAVI ŠOK

Podeli vest

Jedan čovek iz Ontarija u Kanadi postao je pravi hit na mrežama nakon što je objavio slike koje su tokom ledenih dana nastale u njegovom dvorištu.

Ben Tuči (65) bio je iznenađen zlokobnim formacijama koje su se pojavile ispred njegove kuće na jezeru i podelio je seriju upečatljivih fotografija na Fejsbuku.

Benovi prijatelji koji su videli fotografije bili su užasnuti pri pogledu na visoke figure od leda, koje su ličile na ljude, a izgledale su kao da su obučene u bele ogrtače do poda. 

 

 

- Moja početna reakcija bila je ta da nisam mogao da verujem svojim očima. Ove figure podsetile su me na likove iz filmova strave, izgledale su mi kao žena sablasnog izgleda ili neka vrsta morske veštice - rekao Ben, koji je ipak imao logično objašnjenje za ono što je video ispred kuće.
Naime, on je precizirao da su ove figure nastale kada su talasi iz jezera pali na ulične svetiljke i zaledili se.

 

 

Međutim, čovek je doživeo još jedan šok kada je svojoj ćerki pokazao fotografije. Ona je tada prepoznala figure kao duhove koji su se pojavljivali u njenim snovima.


-Moja najmlađa ćerka nam je ranije rekla da je imala noćne more kada spava u svojoj spavaćoj sobi pored jezera u staroj kolibi. Kada sam joj pokazao slike ledenih formacija, bila je zapanjena. Rekla mi je da je figura potištenog izgleda sa pognutom glavom slika koja ju je mučila u snovima - objasnio je zaprepašćeni Ben.

Fotografije su postale veoma popularne na Fejsbuku i dobile su stotine komentara. 
- Ako Anđeo smrti izgleda ovako kada dođe po mene, trčao bih daleko od njega - naveo je jedan korisnik na ovoj društvenoj mreži.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17