• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.03.2022

12:27

MUŠKARCI, OPREZ! Devojke osmislile novi trend u klubovima: Zbog ovoga se možete naći u PROBLEMU! (VIDEO)

Printscreen tiktok

Zanimljivosti

MUŠKARCI, OPREZ! Devojke osmislile novi trend u klubovima: Zbog ovoga se možete naći u PROBLEMU! (VIDEO)

Podeli vest

Na TikToku se pojavio novi izazov koji za cilj ima da devojke nakarminisanim usnama ostave trag na odeći nekog od muškaraca koji nije ni svestan toga.

Vraćate se iz noćnog provoda sa drugarima, kod kuće vas čeka lepša polovina koja na vama ugleda ruž za usne svuda po odeći. Zamislite ovu scenu i zapitajte se da li je moguće ubediti devojku ili ženu da je niste prevarili?

Upravo se ovo može dogoditi i vama, jer se na TikToku pojavio novi izazov, koji zahteva od devojaka da se iz samo njima znanih razloga "potpisuju" ružem za usne po odeći muškaraca dok oni toga nisu ni svesni.

Pogledajte kako to izgleda.

 

@laceymarv84 When men say they didn’t do anything. This is what happened. Just out here ruining lives. #WomenOwnedBusiness #SeeHerGreatness #fyp #fypシ゚viral #VenmoSpringBreak ♬ original sound - Marvin Lace Pendarvi

 

Devojka koja je ovaj izazov učinila viralnim naišla je na brojne osude i uvrede zbog svoje ideje, pa je svoj profil morala da zaključa.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija