• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

31.03.2022

14:46

Zašto je nekad potrebno da na put odete sami? Nezaboravna avantura samo za vas

Freepik.com

Zanimljivosti

Zašto je nekad potrebno da na put odete sami? Nezaboravna avantura samo za vas

Podeli vest

Ako ste već isplanirali letovanje, a u poslednjem trenutku vaši prijatelji su odustali od mora, to ne znači da treba da zanemarite svoj odmor, već otputujte sami!

Iako na prvu pomisao deluje dosadno, odlazak na destinaciju koju ste toliko čekali da posetite samo će vam otvoriti nove vidike i sigurno ćete se provesti kao nikad dosad. Pogledajte koje su to prednosti kada se sami upustite u avanturu.

Postajete hrabriji

Kada se otisnete na neku destinaciju gde nikada niste bili, osim što upoznajete novo mesto sasvim sami, prevazići ćete sve one strahove koji su vas mučili dosad. Vi planirate ceo put, putujete bez poznavanja jezika i opstajete samo na osnovu karata i pomoći sa interneta i, naravno, bez članova porodice ili prijatelja.

Foto: Pixabay

Vaši trenuci bez pridika

Ovo je verovatno najbolji razlog zašto je dobro otputovati sam. Možete da radite sve što želite, kad god želite, a neće biti nikoga da vam sudi ili pridikuje. Ovo su vaši mali trenuci slobode, zabave ili užitka, koji će ostati sa vama do kraja vašeg života.

Odmor samo za sebe

Sa decom ne možete da hodate po nekoliko sati i prosto morate da se vratite u hotel veoma rano kako biste klince pripremili za spavanje. Sa roditeljima ne možete da idete u diskoteke, a sa nekim prijateljima je teško odlučiti šta prvo videti u mestu u kom ste odseli, jer svi imaju svoje želje i prohteve. Kad god putujete sa nekim, na putu ste da pravite planove da zadovoljite druge ljude koji idu sa vama. Ali kada putujete sami, planirate izlet po svojim željama i raspoloženju. To je i svrha putovanja, da se osećate zadovoljno.

Upoznajete druge ljude

Kad god putujete sa prijateljima i porodicom, vi u stvari ne komunicirate mnogo sa strancima. Međutim, kada putujete sami, vi razgovarate sa drugim putnicima u vozu ili autobusu ili sa nepoznatim ljudima u baru ili restoranu. Ova vrsta malih razgovora pomoći će vam da steknete nove prijatelje.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?
Crvena zvezda

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?

Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga izgleda je završio sezonu zbog preloma šake! Iskusni mađarski košarkaš je u intervjuu za tamošnju televiziju "M1" otkrio da se najverovatnije neće vraćati na teren do kraja takmičarske godine, pošto je pre dva dana na treningu nakon jedne bezazlene situacije doživeo težu povredu.

19.04.2024

14:32

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija