• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/Bright Side

03.04.2022

21:00

NE PRIVLAČI NAS NI ATRAKTIVAN IZGLED NITI NOVAC! 9 tajni neodoljivih ljudi!

Shutterstock

Zanimljivosti

NE PRIVLAČI NAS NI ATRAKTIVAN IZGLED NITI NOVAC! 9 tajni neodoljivih ljudi!

Podeli vest

Ne nastupaju hladno već sa iskrenim zanimanjem slušaju što im neko govori, sa zanimanjem prate šta netko radi, samo jedna od odobina dragih ljudi...

Znate one ljude koji fizički nisu naročito atraktivni, ne uklapaju se u (nametnute) standarde lepote, ne prate modne trendove, ali imaju ono "nešto" zbog čega su okolini neodoljivi? Evo u čemu je njihova tajna.

Ovo je 9 malih tajni zbog kojih su upravo takvi:

1. Prema svima se odnose s poštovanjem

Njihov nivo poštovanja ne zavisi od toga da li razgovaraju s predsednikom uprave ili beskućnikom na ulici. Oni su iskreno ljubazni sa svakim i ne smatraju se boljim od bilo koga.

2. Drže se zlatnog pravila 

"Ponašaj se prema nekome onako kako bi želeo da se drugi ponašaju prema tebi" - to je zlatno pravilo neodoljivih ljudi. Oni su saosećajni, pokušavaju da razumeju druge i žele da se u njihovom društvu osećate prijatno.

3. Više razmišljaju o drugima nego o sebi

Ne nastupaju hladno već sa iskrenim zanimanjem slušaju šta im neko govori, sa zanimanjem prate šta neko radi itd. Oni više razmišljaju o drugima nego o sebi, i to ih čini izuzetnim. 

4. Skromni su i jednostavni 

Neće sagovornika bombarovati pričama o sebi, svojim dogodovštinama, svojim problemima... Oni se ne trude previše da bi ih neko voleo, jednostavni su, skromni i iskreni, piše Bright Side.

5. Svesni su razlike između činjenica i mišljenja 

Ako čuju nešto negativno o nekome, neće automatski promeniti mišljenje već će analizirati sve što su čuli i videli, a interesovaće ih i druga strana priče. Takođe, neće pokušavati da nekom nametnu svoje mišljenje, ali ga neće zbog nikoga ni menjati. Oni poštuju različitost.

6. Autentični su 

Ta osobina je privlačna drugima jer znaju da mogu da im veruju - oni su takvi kakvi jesu i neće se pretvarati da su nešto što nisu. S njima uvek znate na čemu ste. Ako imaju šta da kažu, reći će to otvoreno i iskreno. U isto vreme će paziti, koliko god je to moguće, da nekoga ne povrede.

Foto: Shutterstock

Njihov optimizam je zarazan

7. Nasmejani su i vedri 

Osmehuju se dok razgovaraju s drugima i rade to uglavnom nesvesno. Ljudima je to jako privlačno jer se osećaju prijatno u njihovom društvu. 

8. Strastveni su 

Strastveni su u svemu. S njima nije dosadno jer život doživljavaju kao predivnu avanturu u kojoj bi svi trebalo da se osećaju zadovoljno i srećno.

9. Optimistični su 

I oni imaju problema u životu kao svi ljudi, ali pristupaju im kao privremenim preprekama koje će brzo nestati. Ako imaju loš dan, razmišljaju kako je to samo jedan dan ili nedelja i da će uskoro biti bolje. Optimistični su i nisu skloni kukanju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?
Crvena zvezda

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?

Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga izgleda je završio sezonu zbog preloma šake! Iskusni mađarski košarkaš je u intervjuu za tamošnju televiziju "M1" otkrio da se najverovatnije neće vraćati na teren do kraja takmičarske godine, pošto je pre dva dana na treningu nakon jedne bezazlene situacije doživeo težu povredu.

19.04.2024

14:32

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija