• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

05.04.2022

20:48

NESTVARNA LEPOTICA! Glumica pozirala u PROVIDNOM OGRTAČU! Nije za one sa slabim srcem! (FOTO)

Zanimljivosti

NESTVARNA LEPOTICA! Glumica pozirala u PROVIDNOM OGRTAČU! Nije za one sa slabim srcem! (FOTO)

Podeli vest

Rumunsku manekenku Madalinu Geneu upoređuju sa Sofijom Loren, i to ne samo zbog izgleda, već i zbog harizme i stava

Rumunska manekenka je u nedavnoj objavi na svom profilu na Instagramu privukla velike simpatije svojih pratilaca, jer je ispred objektiva pozirala u roze ogrtaču ispod kog ništa nije nosila. Kako se može primetiti u komentarima ispod fotografije, pratioci su bili oduševljeni njenim odevnim izborom, te su mnogi pisali da je prelepa.

"Prelepa", "Kako možeš da budeš tako savršena?", Prelepa si i jaka si", samo su neki od komentara upućenih rumunskoj manekenki.

Podsetimo, Madalina Genea, koja živi i radi u Italiji, majka je Šarlote, i pre svega je model, a zatim glumica. Otkrio ju je italijanski dizajner Gatinoni, a njenim čarima nisu mogli da odole Džerald Batler, Majkl Fasbender, Leondardo Dikaprio.

Bila je u vezi i sa trgovcem umetninama Vitom Šnabelom, dok iz veze sa rumunskim preduzetnikom ima ćerku Šarlotu.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija