• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.05.2022

14:38

KAMERA SNIMILA ŠOK SCENU U SITNIM NOĆNIM SATIMA! Popeli joj se na GLAVU - scena koja se ne ZABORAVLJA (VIDEO)

Zanimljivosti

KAMERA SNIMILA ŠOK SCENU U SITNIM NOĆNIM SATIMA! Popeli joj se na GLAVU - scena koja se ne ZABORAVLJA (VIDEO)

Podeli vest

Mačke su zabavna stvorenja koja će vam ulepšati dom, ali svakako mogu da budu i naporne, a ako je suditi prema ovoj, mogu i da vam se popnu na glavu, ali bukvalno

 

 

Naime, vlasnica jedne mačke legla je da spava. Treba napomenuti da njena maca ima svoje mačiće kojima je dozvolila da spavaju na njenom krevetu.

Znate onu čuveni šalu, ko zna šta bismo sve videli kada bi kamera snimala pojedine životinje? E upravo to se dogodilo ovde, jer je vlasnica postavila kameru u sobu koja je snimila svoju mačku kako vršlja u noćnim satima.

Mačići nisu bili problem, ali je mačka krenula da obilazi oko glave svoje vlasnice dok je konačno nije probudila.

Mačka je napravila nekoliko krugova oko glave svoje vlasnice dok je ova nije razbudila.

Da li joj je sve ovo bila samo igra ili dosada, ostaje nam da nagađamo.

Da li vaša mačka radi nešto slično?

BONUS VIDEO:

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija