• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

07.05.2022

16:10

Idealna za MASNU KOSU! Ako ne stižete da je operete, napravite ovu frizuru u samo par koraka! (VIDEO)

Instagram/dresshow

Zanimljivosti

Idealna za MASNU KOSU! Ako ne stižete da je operete, napravite ovu frizuru u samo par koraka! (VIDEO)

Podeli vest

Ukoliko treba da idete negde, a jednostavno nemate vremena da operete kosu, ova frizura će vam dobro doći.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dress Queen (@dresshow)

Svakome se nekada desi da jednostavno ne stigne da opere kosu, a baš u tom momentu iskrsne nešto zbog čega treba da izađete "među svet".

Kako ne biste otišli tako "nereprezentativno", predlažemo vam da napravite ovu brzinsku, a odličnu frizuru

Kosu možete dobro da "zaližete", pa se neće ni primetiti da nije baš najčistija. 

Ispletite po pletenicu sa obe strane (od pola glave, tako da vam je ostatak kose slobodan), pa zavežite nazad. Potom pokupite i ostatak kose i podelite u dva repa, pa ih vežite gumicom. Zatim naizmenično provlačite jednu, pa drugu stranu kroz pletenice i ostatak samo zakačite ispod punđe.

Znamo da je u ovom slučaju slika bolja od reči, pa ceo detaljan postupak, pogledajte u snimku sa početka teksta.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
maya elijah

pre 1 godinu

pozdrav svima, ovdje sam da podijelim malo svjedočanstva. Moje ime je Shira elijah, imam 40 godina, udala sam se sa 31, imam samo jedno dijete i živjela sam sretno do kraja života. Nakon godinu dana braka moj muž je postao toliko čudan i ne razumijem što se događa, on je prepun od kuće do druge žene, toliko ga volim da i ne sanjam da ću ga izgubiti, dajem sve od sebe da budem siguran muž mi se vraća, ali sve bez pomoći, plačući i plačući tražeći pomoć, pričala sam o tome s njegovom obitelji ali nisam dobila odgovor. Tako mi je moja najbolja prijateljica Anna Johansson obećala pomoći. Pričala mi je o čovjeku po imenu dr. Alaba, rekla mi je da je on jako velik čovjek i pravi muškarac kojem se može vjerovati i da nema nikakve veze s ljubavnim problemima koje ne može riješiti i rekla mi je kako je pomogao nebrojenim ljudima u ponovnoj izgradnji njihovog odnosa . Stvarno sam se uvjerio, brzo sam kontaktirao njegovu email adresu, dralaba3000@gmail.com ili njegov WhatsApp/viber na taj broj +1(425) 477-2744. Objasnim mu sve svoje probleme, rekao mi je da ne moram brinuti da će svi moji problemi biti odmah riješeni. Rekao mi je što da radim da vratim muža, a ja sam to rekla, rekao je da će se nakon 3 dana moj muž vratiti i početi moliti, i to se stvarno dogodilo kako je rekao, bila sam jako iznenađena, to je tako nevjerojatno. Slava našeg odnosa s Bogom sada je vrlo bliska i oboje živimo sretno do kraja života. Ako naiđete na sličan problem, odmah ga kontaktirajte i riješite problem jednom zauvijek. I ja sam živi svjedok

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija