• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.05.2022

10:04

Snimak Toma Kuza POTOPIO internet! Prošlo je 17 godina otkako je objavljen ŠOKANTAN intervju - popularni glumac se RAZBESNEO jer ga je novinar pitao JEDNO PITANJE

Printscreen You Tube 60 Minutes Australia

Zanimljivosti

Snimak Toma Kuza POTOPIO internet! Prošlo je 17 godina otkako je objavljen ŠOKANTAN intervju - popularni glumac se RAZBESNEO jer ga je novinar pitao JEDNO PITANJE

Podeli vest

Pre 17 godina popularni glumac Tom Kruz dao je intervju novinaru Piteru Overtonu. Snimak intervjua postao je veoma popularan jer prikazuje Tomovu neočekivanu reakciju na Piterovo pitanje o Nikol Kidman

"Zastrašujući" intervju ponovo je postao viralan iako je prošlo 17 godina od njegovog emitovanja.

Intervju je objavljen prvi put 2005. godine, a Tom Kruz je tada rekao voditelju da "pazi na svoje manire" jer ga je Piter pitao za Nikol Kidman.

Od tada je pregledan nekoliko miliona puta, a sada je ponovo postao popularan. Piter je pitao Toma da li je Nikol ljubav njegovog života.

Kruz se iznervirao tada:

"Kako to misliš Piter? Kako odgovaraš na to pitanje?"

Novinar ga je pitao takođe kakav je njegov odnos sa Nikol nakon razvoda.

Foto: Printscreen You Tube 60 Minutes Australia

Piter Overton

Tom se još više naljutio.

"Sada prelazite preko granice. Prelazite i znate da je tako".

Novinar mu je objasnio da je to nešto što ljudi žele da znaju. Međutim, Tom mu je rekao da preuzme odgovornost za ono što on želi da zna.

Na Tviteru su se pojavile brojne reakcije na intervju koji je ponovo ugledao svetlnost dana. 

"Ne mogu da zamislim da čovek razgovara sa mnom na ovaj način", "Počeo bih da plačem", "On je tako strašan", "On je zastrašujući", samo su neki od komentara koji su osvanuli na Tviteru.

Podsetimo, Tom i Nikol upoznali su se na snimanju filma "Days Of Thunder" davne 1989. godine. Film je postigao neverovatan uspeh i zaradu od 156 miliona dolara već prvog vikenda prikazivanja.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
administratochi

pre 1 godinu

Najobichniji plastichni americhki peder. Koga boli uvo sto se on naljutio?

Pera

pre 1 godinu

zaboravljate da napomenete da su i on i kidman clanovi sekte .. koja ih je naterala da stupe u brak .. i jos mnogo toga ..

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija