• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.06.2022

10:18

Ono što PRVO VIDITE na slici određuje kakvi ste u VEZI

Informer

Zanimljivosti

Ono što PRVO VIDITE na slici određuje kakvi ste u VEZI

Podeli vest

Testovi ličnosti su sve popularniji i radi zabave, ali i, kako tvrde svetski psiholozi, zato što zaista mogu da otkriju nešto više o karakteru

- Testovi optičkih iluzija su često korisni jer pomažu da pronađemo neke od naših najdubljih želja i otkrijemo baš one stvari koje skrivamo od drugih - kažu stručnjaci.

Ovaj test govori o ljubavnim vezama, a vaš je zadatak da odredite da li ste prvo videli drveće, par koji pleše ili čoveka sa brkovima.

Ako ste videli drveće, vi niste navikli da budete sami. Uz partnera imate mnogo više motivacije i lakše napredujete u svim ostalim sferama života.

U vezi vam je veoma važno poverenje. Ne volite da brzo i impulsivno ulazite u odnos, pa su vam prvi meseci u vezi ključni. Nekada se trudite da ne otkrivate svoju ranjivu stranu i uvek se predstavljate kao jaka ličnost. Sasvim je u redu da otkrijete svoja osećanja i kažete kada ste tužni, kada vam nedostaje pažnja ili kada se ne osećate dobro. Dozvolite sebi da budete ranjivi.

Foto: Informer

Test

Ukoliko ste prvo ugledali par koji pleše, racionalni ste i cenite svoju i partnerovu slobodu. Veoma vam je važno da oboje napredujete u odnosu. Težite da budete u zdravoj vezi i nećete pristati ni na kakvu vrstu odnosa koji vas ograničava, guši i predstavlja vam opterećenje.

Tačno znate kakvu osobu želite pored sebe i radije ćete biti sami nego u lošoj vezi.

U slučaju da vam je pri pogledu na sliku pažnju privukao muškarac s brkovima, vrlo je moguće da ste trenutno u fazi preispitivanja. Ili vas muči sumnja u partnera ili ste nedavno okončali vezu. Nekad pomislite da je bolje biti sam jer ste se toliko puta suočili sa izazovima koji su vas ostavili ranjivim.

Ovo je samo privremeno stanje i dajte sebi oduška da se zabavljate i da budete usredsređeni na lepe, pozitivne stvari i događaje.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija