• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: ljubav&zdravlje/N.L.

19.06.2022

19:54

(PSIHO-TEST) PISMONOŠE iz ŽIVOTINJSKOG SVETA! Ko vam donosi dobre vesti?

Pixabay

Zanimljivosti

(PSIHO-TEST) PISMONOŠE iz ŽIVOTINJSKOG SVETA! Ko vam donosi dobre vesti?

Podeli vest

Na vrata vašeg stana zvone dve životinje, jedna donosi sjane vesti, a druga crne slutnje. Odaberite različitu životinju za svaku od ove dve mogućnosti...

Jednog nedeljnog popodneva iz lenčarenja i sanjarenja u svom stanu trgao vas je zvuk zvona na vratima. Kada ste otvorili vrata čekalo vas neverovatno iznenađenje – dva glasnika iz životinjskog sveta došla su da vam donesu vesti o vašoj budućnosti.

Ali pre nego što pročitate njihove poruke (nemojte da virite), videćete da sadrže veoma različite prognoze o onome šta vas čeka u budućnosti. Jedna od životinja donela je pismo koje vam proriče sreću i zadovoljstvo u životu, druga najavljuje samo nesreću i očajanje.

Koja je od dole navedenih životinja donela dobre vesti, a koja zle slutnje? (Odaberite različitu životinju za svaku od ove dve mogućnosti.)

1.Tigar

2. Pas

3. Ovca

4. Papagaj

5. Kornjača

REŠENJE:

U ovom scenariju, životinja koju ste odabrali kao nosioca dobrih vesti predstavlja tip osobe koju zamišljate kao idealnog bračnog druga, dok životinja koja donosi loše vesti predstavlja tip za koji smatrate da bi vas bacio u očajanje.

Foto: Pixabay

Ambiciozan ili tiranin 

1.Tigar

Dobre vesti: Smatrate da biste bili najsrećniji sa ambicioznim i snažnim partnerom, koji ima nepopustljivu želju da vlada.

Zla sudbina: Užasavate se budućnosti sa uobraženim, tiranskim partnerom koji se šepuri okolo kao gospodar džungle i reži na svaki nagoveštaj podele poslova.

Foto: pexels.com

Veran ili prilagodljiv kao pas

2. Pas

Dobre vesti: Bespogovorna odanost i apsolutna vernost osobine su koje najviše cenite kod partnera.

Zla sudbina: Vi se nikako ne možete uskladiti sa onima koji žele svakome da ugode i plaše se onoga šta bi drugi mogli da pomisle.

Foto: Pixabay

Nežan ili dosadan

3. Ovca

Dobre vesti: Srećnu budućnost vidite sa partnerom koji će sa puno topline brinuti o vama.

Zla sudbina: Plašite se da biste mogli završiti sa dosadnom osobom vezanom za kuću, koja se zadovoljava time da svakog dana pase na istom starom pašnjaku.

Foto: Shutterstock

Zabavan ili brbljiv

4. Papagaj

Dobre vesti: Najviše bi vam odgovarala pričljiva, zabavna osoba koja zna da vas nasmeje.

Zla sudbina: Ništa vas više ne bi nerviralo od brbljivog lenjivca koji je alergičan na svaku vrstu rada.

Foto: pexels.com

Stabilan ili trom

5. Kornjača

Dobre vesti: Vaš idealni partner je ozbiljan, stabilan i uvek uz vas kada vam je potreban.

Zla sudbina: Mogućnost da provedete život sa užasavajuće sporim, tromim partnerom predstavlja vašu najstrašniju noćnu moru.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija