• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

22.06.2022

18:29

ZAŠTO NE TREBA IĆI NA MEDENI MESEC POSLE SVADBE? Kada budete čuli razloge, šokiraćete se!

Shutterstock

Zanimljivosti

ZAŠTO NE TREBA IĆI NA MEDENI MESEC POSLE SVADBE? Kada budete čuli razloge, šokiraćete se!

Podeli vest

Mladenci često odlaze na medeni mesec odmah posle svadbe ili nekoliko dana kasnije. Međutim, čini se da mnogi parovi danas ignorišu ovu tradiciju i na putovanje idu nekoliko meseci nakon venčanja. Iako bi neki mogli da pomisle da je to apsurdno, možda je to ipak najpametnije

Ovo su 4 uverljivih razloga zašto je odlaganje medenog meseca pametno.

1. Više vremena za uštedu novca

Venčanje je možda najskuplja ceremonija koju ćete ikada organizovati za sebe. Mnogi parovi potroše gotovo svu ušteđevinu za taj poseban dan, što znači da će im medeni mesec samo još više opteretiti budžet. Praktičnije je odložiti putovanje za nekoliko meseci ili do godinu dana. Tako ćete moći da uštedite dovoljno novca da možete da trošite koliko god želite.

Foto: pixabay

Ljubavni par

2. Moćićete da dobijete više slobodnih dana na poslu

Mnogi parovi uzimaju slobodne dane pre venčanja kako bi stigli da sve organizuju i odmore se pre velikog dana. Samim time preostaje im manje slobodnih dana za medeni mesec. Odlaganjem putovanja imaćete više vremena za prikupljanje slobodnih dana, a možda možete i spojiti letnji odmor s medenim mesecom koji nikada nećete zaboraviti.

3. Planiraćete putovanje bez ikakvog stresa

Sve što ćete morate da isplanirate za svoje venčanje samo po sebi je dovoljno stresno i ne treba vam medeni mesec kao dodatna stvar za brigu. Umesto da ulažete puno truda u više stvari istovremeno, možete ih rasporediti. Tako ćete imati više vremena kako biste što urednije organizovali svoje putovanje.

Foto: Shutterstock

4. Bićete odmorniji

Planiranje venčanja i briga da sve prođe savršeno mogu biti zaista iscrpljujući. Odlazak na medeni mesec odmah sledećeg dana mogao bi biti dodatni sloj umora. Možda bi bilo najbolje vratiti se normalnom životu na nekoliko meseci, a zatim krenuti na svoje uzbudljivo putovanje. Odlaganje će vam dati energije da otkrijete nova mesta i posvetite vreme jedno drugome.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Fikus

pre 1 godinu

Obične gluposti ... Ja i moja supruga smo na bračno putovanje krenuli isto veče sa svadbenog veselja u restoranu. Hvala Bogu, bilo je predivno i pamtimo ga i danas a evo smo zajedno i posle 45 godina ... Zašto ljudi imaju neodoljivu potrebu da drugima sole pamet i sugerišu svoje stavove i shvatanja kao da su posisali svu pamet sveta?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija