• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.06.2022

10:41

NAPRAVILI FILM OD SVOG ŽIVOTA! Dali milione da bi bili Barbika i Ken (FOTO)

Printscreen You Tube truly

Zanimljivosti

NAPRAVILI FILM OD SVOG ŽIVOTA! Dali milione da bi bili Barbika i Ken (FOTO)

Podeli vest

Dogodine u ovo vreme, tačnije 21. jula, Holivud će lansirati novu filmsku priču o jednom od najpopularnijih ljubavnih parova - Barbiki i Kenu

Studio "Varner bros" objavio je fotografije glavnih glumica, Margo Robi i Rajana Goslinga, koji su već počeli snimanje filma po scenariju i režiji Grete Gervig.

Prva fotografija Goslinga koji pozira u raskopčanom prsluku s plavom kosu i preplanulim tenom izazvala je brojne reakcije na društvenim mrežama.

 

 

Jedni smatraju da je 42-godišnji Gosling prestar za ulogu, drugi da izgleda savršeno, baš kao i australijska glumica Margo (32), koja je pozirala u kabrioletu.

 

 

Za razliku od njih, koji samo tumače uloge, Slovak Džastin Džedlika i Šveđanka Piksi Foks sa više od stotinu estetskih operacija postali su Ken i Barbika u stvarnom životu!

Da se podsetimo

Najpopularniju lutku na svetu kreirala je Rut Handler, supruga vlasnika američke kompanije igračaka "Matel". Predstavljena je 1959. godine na Sajmu igračaka u Njujorku i tada je bila dostupna kao plavuša i brineta, a nosila je prepoznatljivi zebrasti kostim.

Prva cena barbi lutke bila je nešto više od 3 dolara, a čim se pojavila, prodato je više od 300.000 primeraka.

Evo još nekih zanimljivosti o njoj.

1. Tokom više od šest decenija Barbi je imala specijalna izdanja i promenila je oko 80 profesija! Od manekenke, rok zvezde, preko zubarke, Barbika je bila čak i astronaut!

2. Više od 100.000 ljudi širom planete skuplja barbi lutke i to smatraju svojim glavnim hobijem. U Americi skupljanje lutaka predstavlja drugi po redu najpopularniji hobi.

3. Svake sekunde prodaju se dve lutke.

4. Čuveni Ken, Barbikin dečko, pojavio se 1961. godine.
5. Od prodaje barbi lutaka u više od 150 zemalja zaradi se u proseku milijarda i po dolara godišnje.

Džastina (38), koga zovu "živi Ken", prvu intervenciju uradio je sa 18 godina. Na svoje promene gleda kao na vid umetnosti i neretko je izjavljivao da je to za njega oblik kreativnosti.

 

 

- Kada sam bio mlađi, nije mi se sviđao nos, mislio sam da je prevelik, te sam već sa 14 godina znao da nešto želim da promenim - izjavio je Džastin, ne krijući da je više puta korigovao usne, nos, vilicu, očne kapke, jagodice, mišiće na rukama i stomaku, kao i na listovima nogu, podizao je zadnjicu i slično, a redovan je na tretmanima botoksa, a zatezao je i lice nekoliko puta.

 

 

Iako je, po sopstvenom priznanju potrošio više od milion dolara na intervencije, ne planira da stane, a jedna od najopasnijih koju je uradio i koja je umalo mogla da se završi kobno bila je uklanjanje vena sa čela!?

Sve ovo finansirao je sam "projektovanjem" implantata koji se koriste u estetskoj hirurgiji.
Šveđanka Piksi Foks (32), "živa Barbika", izvadila je čak šest rebara da bi dobila uži struk, a uz povećanje grudi, više puta je radila liposukciju, operaciju kapaka, nosa, podizanje obrva i zadnjice. Redovno je na tretmanima botoksa, a steznik skida samo kada se tušira!

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija