• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

03.07.2022

15:28

PRIMENITE NJENE CAKE! MARAJA KERI ima 6 navika zbog kojih izgleda sjajno u 53. godini!

Zanimljivosti

PRIMENITE NJENE CAKE! MARAJA KERI ima 6 navika zbog kojih izgleda sjajno u 53. godini!

Podeli vest

Kako bi izgledala i osećala se odlično i u 53. godini, pevačica Maraja Keri primenjuje šest stvari, koje su svima dostupne

Kada se radi o ishrani i zdravom načinu života javnih ličnosti, mnogi ljudi misle da je neophodno imati i njihov "dubok džep". Međutim, to baš i nije tako.

Pevačica Maraja Keri ima pune 52 godine, a razlozi zbog kojih izgleda i oseća se odlično primenljivi su i za "običan svet".

Ovo je njenih šest smernica, koje i vi možete da pratite:

1. Bira zdrave grickalice

Dok je Keri nekada posezala za brzom hranom, sada se okreće zdravijim opcijama za grickanje. - ---

- Prestala je da gricka nezdravu hranu i slatke poslastice - rekao je izvor za "Hollywood Life". Umesto toga, grickaće voće kao što su mango i borovnice, kako bi održala nivo energije na zdraviji način. Borovnice vam mogu pomoći da živite duže, jer imaju svojstva protiv starenja.

2. Jede organsku hranu

Keri ovih dana ima tendenciju da kupuje u prodavnicama organskih proizvoda.

- Ona jede mnogo organskog povrća, mesa i ribe - rekao je izvor za "Hollywood Life". Biranje organske, cele hrane pomoglo je zvezdi da se udalji od one prerađene. Postoji nekoliko prednosti konzumiranja organskih proizvoda: manja izloženost pesticidima, veća potrošnja hranljivih materija, pa čak i svežiji ukus.

3. Kontroliše porcije

Pop zvezda veoma pazi da se ne prejede.

- Jede mnogo sporije i vodi računa o tome kada se oseća sito, a kada da prestane da jede - rekao je izvor za "Hollywood Life". Kontrola porcija je jedna od najboljih navika u ishrani, za brzi gubitak težine.

Foto: Tanjug/AP

Maraja Keri

4. Ne jede prerađeni šećer

Još 2018. godine, Keri je izbacila prerađeni šećer iz svoje ishrane i od tada ga se (većim delom) držala. "Life & Stile" izveštava da je Marajin "obrok varanja" ranije uvek bio sladak i sladak:

- Ona voli male zalogaje čokolade, čokoladne deserte ili dobre stare slatkiše. Sada, čak i u posebnim prilikama, ona će se ograničiti na mali zalogaj dezerta. Međutim, prema Hollywood Life, pop zvezda noću i dalje pijucka čašu vina.

5. Ne vaga se

Iako Keri može biti stroga u pogledu toga šta jede, a šta ne jede, nije opsednuta vaganjem. Pravilo bez vaga podržava zvezdino mentalno zdravlje dok je na dijeti.

- Nikada se nisam vagala - rekla je za USWeekly preko Life & Stile-a.

- Ja sam devojka krupnih kostiju, visoka sam i zato uvek imam više težine.

6. Radi aerobne vežbe

Maraja voli da ostane aktivna uz aerobne vežbe. Iznenađujuće mesto gde se odvija mnogo ovih treninga? Bazen. Izvor je rekao za Hollywood Life da Keri voli plivanje i aerobik u vodi. Vežbanje u vodi je poznato kao odličan trening za ljude starije od 60 godina, jer smanjuje pritisak na zglobove, omogućavajući vam da vežbate. Keri možda ima samo 52 godine, ali je dobro pripremljena da ostane u formi tokom godina, prenosi eatthis.com.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sanja

pre 1 godinu

Sve je ona neko na koga treba da se ugledamo kad je hrana u pitanju. Edukujte se malo vi novinari pa pisite

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17