• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.07.2022

17:56

KASANDRU SU SVI OBOŽAVALI! Žarila je i palila Srbijom, a evo kako danas izgleda! NEĆETE VEROVATI! (FOTO)

Zanimljivosti

KASANDRU SU SVI OBOŽAVALI! Žarila je i palila Srbijom, a evo kako danas izgleda! NEĆETE VEROVATI! (FOTO)

Podeli vest

Možda novijoj generaciji ime Koraima Tores ništa ne znači,ali starije generacije bile su "lude" za devojkom pod imenom "Kasandra", po kojoj su čak i devojčice rođene krajem devedesetih nazivane

Ne postoji osoba koja te 1997. nije bila prikovana za male ekrane svakog radnog dana u 8 uveče. Kasandra je žarila i palila Srbijom, a glumica koja joj je "podarila život" je u našoj zemlji postala heroina, simbol patnje, ljubavi i pobede nad surovom sudbinom. Danas, 25 godina kasnije, Venecuelanka Koraima Tores i dalje obara sa nogu.

 

 

Naime, ova 49-godišnja glumica možda i nije često pohodila srpske male ekrane nakon svoje legendarne uloge, ali to ne znači da nije bila aktivna na poslovnom planu. Ona je nastavila da snima serije punom parom, ali se posvetila i porodičnom životu. Postala je majka 1994. godine, te sa suprugom Nikolasom Monterom ima sina Manua. Par se venčao 1996. godine i žive u Bogoti.

Sa pojavom društvenih medija i Koraima je stekla priliku da sa fanovima deli svoju svakodnevicu, što sa velikim zadovoljstvo često i čini. Aktivna je na Instagramu, gde rado odgovara na poruke i komentare obožavalaca. Na toj mreži ima 319 hiljada pratilaca, ali se ogromnoj popularnosti ne bi trebalo čuditi. 

 

 

Ako bacite pogled na glumičin profil, videćete da ona često objavljuje fotografije iz teretane i sa plaže, na kojima se vidi njena zanosna figura. Na pragu šeste decenije, mora se priznati da Koraima izgleda savršeno. Njeni isklesani trbušnjaci su u prvom planu na svakoj slici koju okači nakon treninga.

 

 

Skladna građa glumice vidi se i na fotografijama sa plaže, koje često objavljuje, a prizor na njima je spektakularan. Zanosna brineta je očuvala čak i mladalački izgled lica, ali i osmeh koji nas je pre četvrt veka omađijao. 

BONUS VIDEO:

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Leona

pre 1 godinu

Postoji osoba koja nije gkedala Kasandru, Isauru, Esmeraldu i ine. Bila u najboljim godinama, preferirala izlaske u pozoriste, na koncerte klasicne muzike, knjizevne veceri, izlozbe y galerijama, posle cega je sledilo druzenje u pripadajucim restoranima, klubovima, uz ugodnu muziku i poneku recitaciju. Naravno, i putovanja po Evropi, zimi posecujuci ?znamenitosti, npr. Rima, leti odmarajuci se po Grckoj, Spaniji, Italiji. Da, ja imam uspomene koje me spasavaju od losih vibracija.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija