• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.07.2022

23:25

ŽIVOT U 3 KVADRATA! Pogledajte šta sve ima OVA KUĆA! Neverovatno! (VIDEO)

pexels

Zanimljivosti

ŽIVOT U 3 KVADRATA! Pogledajte šta sve ima OVA KUĆA! Neverovatno! (VIDEO)

Podeli vest

Kamp-kućice ili adaptirana vozila predstavljaju izazov avanturistima ili ljubiteljima putovanja. Ipak, postoje i oni koji se odluče za ovakav stil života

Mnogima od nas dosadilo je da stalno boravimo u stanovima ili kućama u kojima smo svakodnevno i koje nas najčešće podsećaju samo na neophodne poslove i radove u njima kako bi taj naš životni prostor koliko-toliko bio pod konac. Zato se neretko dešava da priznamo da bismo možda radije, pa makar i na kratko, sopstveni dom zamenili nekim kućerkom na selu ili kolibom u što zabačenijoj prirodi.

U nedostatku takvog objekta mnogima su kamp-kućice odličan način da sebi priušte zadovoljstvo i pobegnu od gradske buke. Za ljude takvih afiniteta, naime, ne postoji ništa lepše od četvorotočkaša u kom se u svega nekoliko kvadrata može smestiti sve ono što je neophodno za život, pa tako i šporet, krevet, fioke... 

Jedna takva kućica, koja jedva da ima više od tri kvadrata, postala je prava atrakcija na internetu. Ona je napravljena u kombiju u nju su smešteni svi osnovni elementi neophodni za funkcionisanje. Njena vlasnica je žena koja je u izuzetno viralnom videu pokazala šta njen dom ima, pri čemu je, osim kreveta, u njega stala i mini kuhinja sa česmom i sudoperom, manja fioka, pa čak i dekorativni detalj - cveće.

Iako ova kućica nema kupatilo, pogodna je za jednokratni izlet ili za jednostavni predah tokom putovanja. Kućica nudi privatnost, a istovremeno zamenjuje topli dom.

Mnogi pratioci su ispod videa ostavili komentare oduševljenja, a većinu je interesovala i njena cena.

Iako su kao manu pojedinci naveli nedostatak kupatila, većina je bila očarana i poželela za sebe jedan takav dom. A njegova vlasnica poručuje da je za ispunjenje tog sna potrebno samo malo kreativnosti i finansija.

BONUS VIDEO:

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija