• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

05.08.2022

07:42

ZARAĐUJE PREKO 200.000 DINARA POKAZUJUĆI OVO! Devojka osmislila unosan biznis i ne planira da menja profesiju! (FOTO)

Printscreen/instagram/cherrythemistress.0

Zanimljivosti

ZARAĐUJE PREKO 200.000 DINARA POKAZUJUĆI OVO! Devojka osmislila unosan biznis i ne planira da menja profesiju! (FOTO)

Podeli vest

Keri je studirala psihologiju, u budućnosti je želela da vodi terapiju za parove i da se specijalizuje za seksologiju. Međutim, našla je mnogo bolji – po njenom mišljenju – način da zaradi. Postala je manekenka sa punim radnim vremenom

Fotografije objavljuje na platformi OnlyFans i ne može da se otrese svojih fanova. Nju izdvaja jedno od ostalih devojaka, a to je prirodno, dlakavo telo.

Ova 20-godišnjakinja kaže da zahvaljujući OnlyFans-u uspeva da zaradi između 15.000 i 20.000 funti mesečno , ili čak preko 200.000 dinara. Ovo je skoro 10 puta više od iznosa koji bi zaradila na svom prethodnom poslu.

 

 

Dok Keri svoje obrazovanje smatra "ironičnim" s obzirom na posao kojim se trenutno bavi, ona ističe da joj neke od veština koje je stekla na koledžu dobro dođu kada razgovara sa usamljenim obožavaocima i odgovara na njihova pitanja.

Devojka ističe da je unosan posao pozitivno uticao i na njeno samopouzdanje .

- Dobijam komplimente za skoro sve. Slatki su i ohrabruju. Kažu da vole moju frizuru, dlakave pazuhe i lepo telo. 

Nije na svim platformama prihvaćena tako pozitivno. Komentari su podeljeni na Instagramu, Tvitteru i TikTokuu. 

Keri, koja dolazi iz Amerike, istakla je da je otvorila nalog na OnlyFans aplikaciji sa 18 godina. Bio je to trenutak nakon preseljenja u veći grad na studije.

- Jedva sam mogla da platim račune pa sam mislila da ću pokušati -  priseća se ona.

Devojka se pitala da li na platformi ima drugih modela koji su odustali od brijanja. Ispostavilo se da je našla svoju nišu i da s vremena na vreme dobija komplimente za dlake.

- Nisam htela da se brijem radi udobnosti drugih ljudi. Kada sam prestala da se brijem, počela sam da dobijam veliku pažnju - dodaje ona. Keri kaže da voli svoj posao i da ga ne bi menjala ni za jedan drugi.

BONUS VIDEO:

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17