• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

29.08.2022

13:04

(UZNEMIRUĆI VIDEO) MISLILA SAM DA ĆU OSLEPETI! Uradila je nadogradnju trepavica, a onda su joj oči postale KRVAVE i gnojave

TikTok/haley.fetzer_

Zanimljivosti

(UZNEMIRUĆI VIDEO) MISLILA SAM DA ĆU OSLEPETI! Uradila je nadogradnju trepavica, a onda su joj oči postale KRVAVE i gnojave

Podeli vest

Devojka koja je stavila nadogradnju trepavica, imala je toliko jaku alergijsku reakciju, da je mislila kako će ostati bez vida

 

 

Hejli Fecer (17) je pred maturu uradila nadogradnju trepavica, pa je nakon dve nedelje poželela da ih malo "doradi".

Međutim, nekoliko sati nakon tretmana lepote, oči su postale krvave i počele su da luče kao neki gnoj, svaki put kada bi trepnula.

Reakcija se stalno pogoršavala, a oči su joj postale toliko otečene, da je jedva mogla da ih otvori, pre nego što su se zatvorile na čak četiri dana.

Rekla je da se plašila da će "oslepeti" od alergijske reakcije i da je nedeljama bila užasnuta da izađe iz kuće, dodajući:

- Osećala sam da izgledam kao strašni zombi i da bih izašla uplašila malu decu.
Hejli je nadogradila trepavice četiri dana pre mature, a pošto su joj oči postale "veoma ružičaste" kupila je kapi za oči, za to veče.

Nekoliko dana kasnije bilo je dobro, a pošto živi na selu, pomislila je da je možda imala reakciju na polen.

Verujući da je u pitanju polenska groznica, dve nedelje kasnije je otišla na korekciju, sa užasnim rezultatima.

- U roku od dva sata moje oči su bile krvavo crvene. Bila sam sa svojom mamom i ona me je pogledala i rekla: "Oči su ti stvarno crvene, jesi li dobro?" U to vreme su mi bile veoma teške. Izgledalo je kao da mi se skuplja krv u očima i svaki put kada sam trepnula, iz njih je izlazila gnojava masa. Kako je noć odmicala, oči su mi bile toliko suzne da su trepavice već opadale - rekla je Hejli.

Foto: TikTok/haley.fetzer_

Hejli Fecer

Hejli je rekla da je kontaktirala svoju kozmetičarku za trepavice, koja ju je uverila da one samo treba da se zaleče i predložila joj da se nađu sledećeg dana.

- Sledećeg jutra sam se probudila i nisam mogla ni fizički da otvorim oči, čak ni prstima, ništa - rekla je Hejli i objasnila da je morala da uradi svašta, kako bi na kraju ipak uspela da otvori oči, prenosi DailyMail.

- Moja prva reakcija je bila: "O moj Bože, sve je gore, to će ići do mojih zenica, a ja ću oslepeti - mislila je Hejli.

Ona je sledećeg dana uklonila trepavice, što je bio bolan proces, koji je uporedila sa "ugrizom od milion mrava".

Hejli je na kraju otišla i kod lekara opšte prakse, koji joj je dao adekvatne preparate, kojima je negovala oči, pa je i sluz na kraju počela da se čisti.

Devojka sada navodi da nikako ne bi trebalo da ignorišete bilo kakve simptome, koji vam mogu ukazivati na neku alergiju ili infekciju, kako ne biste napravili veći problem.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17