• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

09.09.2022

15:30

OGLASILA SE BIVŠA DEVOJKA PRINCA HARIJA! Posvetila poruku kraljici Elizabeti: Blagosloveni smo... (FOTO)

Zanimljivosti

OGLASILA SE BIVŠA DEVOJKA PRINCA HARIJA! Posvetila poruku kraljici Elizabeti: Blagosloveni smo... (FOTO)

Podeli vest

Kresida Bonas, nekadašnja devojka princa Harija, oglasila se na Instagramu povodom smrti kraljice Elizabete II

Bivša devojka princa Harija, poslednja s kojom je bio pre Megan Markl, Kresida Bonas, posvetila je objavu kraljici Elizabeti, koja je preminula juče u 97. godini.

 

 

- Blagosloveni smo što ste bili naša kraljica. Hvala vam - napisala je Kresida na Instagramu uz fotografiju kraljice sa svojim psima.

Inače, Kresida i Hari bili su u vezi od 2012. do 2014. godine. Raskinuli su jer je njoj smetala pažnja koju je neprestano dobijala zbog veze s princem, kao i tračevi o tome da su se verili.

Njih dvoje su ipak ostali u dobrim odnosima, pa je tako Kresida bila jedna od zvanica na njegovom venčanju s Megan Markl 2018.

Podsetimo, kraljevska porodica potvrdila je smrt kraljice Elizabete II u četvrtak u 18.30 sati, a Bakingemska palata rekla je da je umrla "mirno" u Balmoralu.

Princ Hari stigao je na imanje ubrzo nakon objave, a njegova supruga Megan ostala je u Londonu.

Hari je jutros snimljen kako napušta Balmoral.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija