• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

02.10.2022

12:47

TAJNA "KRVAVIH MINĐUŠA" MEGAN MARKL! Dobila ih od UBICE, ali ih uprkos tome javno nosila! (FOTO)

APfoto

Zanimljivosti

TAJNA "KRVAVIH MINĐUŠA" MEGAN MARKL! Dobila ih od UBICE, ali ih uprkos tome javno nosila! (FOTO)

Podeli vest

Megan Markl je nosila minđuše koje je dobila od saudijskog princa Mohameda Bin Salmana, za kojeg je kasnije utvrđeno da je odgovoran za ubistvo novinara Džamala Kašogija

Engleska kraljevska porodica je uvek bila zanimljiva javnosti, a naročito nakon smrti kraljice Elizabete, mnoge stvari izlaze na videlo.

Ono što je ljudima i dalje intrigantno, jeste priča koja se nalazi iza minđuša koje Megan Markl nosila, znajući da potiču od ubice.

Iako često pred kamerama deluje ljubazna i smerna, u novoj knjizi Valentine Lou, Megan je predstavljena u ne tako dobrom svetlu. Ističe se da je "maltretirala" osoblje tokom svog boravka u kraljevskoj palati, kao i da nije uživala u kraljevskim šetnjama, rukovanju sa strancima, a navodno ju je jednom osoblje čulo kako kaže: "Ne mogu da verujem da nisam plaćena za ovo."

Autorka knjige je posebnu pažnju posvetila "krvavim minđušama", poklonom koji je bivša vojvotkinja od Saseksa dobila od saudijskog princa Mohameda Bin Salmana. Kako se ispostavilo, on je zapravo, zajedno sa svojom porodicom, naručio ubistvo novinara Džamala Kašogija.

 

 

U vreme kada je tadašnja vojvotkinja prvi put nosila sporne minđuše, afera o ubistvu još nije izašla u javnost. Džamal ​​Kašogi, vodeći disident, namamljen je u saudijski konzulat u Istanbulu, gde je ubijen i raskomadan pre nego što je njegovo telo uklonjeno. Već 12. oktobra 2018, četiri dana pre početka turneje, rasle su sumnje da je prestolonaslednik Mohamed Bin Salman lično naredio ubistvo.

Zatim, 20. oktobra, tri dana pre večere Harija i Megan na Fidžiju, a tokom koje je vojvotkinja nosila ove sporne minđuše, Saudijska Arabija je priznala da su njeni zvaničnici odgovorni za njegovu smrt.

Iako je PR tim britanske monarhije pokušao da zataška ovu situaciju, navodeći da je nakit zapravo pozajmljen od jedne juvelirske kuće, to im baš i nije pošlo za rukom,

Uprkos buri koju su izazvale te minđuše, ona ih je ponovo nosila na proslavi 70. rođendana sadašnjeg kralja Velike Britanije Čarlsa Trećeg, svog svekra. 

 

 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija