• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.10.2022

17:20

KONAČNO PODELILA FOTKE SA VENČANJA! Fatalna lepotica otkrila detalje atmosfere sa svadbe! (FOTO)

printscreen instagram/ iamkb

Zanimljivosti

KONAČNO PODELILA FOTKE SA VENČANJA! Fatalna lepotica otkrila detalje atmosfere sa svadbe! (FOTO)

Podeli vest

Fatalna lepotica zanosnih oblina, Keli Bruk, udala se krajem jula, a sada je rešila da konačno objavi fotografije sa svečane ceremonije

Britanska manekenka i glumica Keli Bruk u julu ove godine se udala za svog dugogodišnjeg partnera Džeremija Parisija u njegovoj rodnoj Italiji, ali tek sada je rešila da obraduje pratioce na Instagramu, podelivši slike sa svog venčanja.

Za poseban dan Keli je bila u tradicionalnoj venčanicu koju je krasila čipka na gornjem delu, dok je mladoženja nosio elegantno tamno odelo.

Strani mediji navode da je venčanje koštalo preko 500 hiljda funti i da su se na spisku gostiju nalazile i slavne zvezde među kojima i Kajli Minog.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija