• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

25.10.2022

18:18

PEVAČICA DOŽIVELA PEH NA NASTUPU! Isplivao šokantan snimak na kome zvezda ne može da otvori oko! (VIDEO)

Zanimljivosti

PEVAČICA DOŽIVELA PEH NA NASTUPU! Isplivao šokantan snimak na kome zvezda ne može da otvori oko! (VIDEO)

Podeli vest

Slavna pevačica Kejti Peri je tokom nastupa doživela peh sa okom, a mnogi fanovi su pokrenuli razne teorije zavere

Priče su se samo nizale, a razlozi zbog koga ima problem da otvori oko išli su od "posledica vakcinacije protiv kovida", pa sve do "lošeg botoksa". Samo zato što je pevačica, u nameri da zabavi publiku, u pauzi između dve numere zatvorila jedno oko, a drugo širom otvorila.

Snimak na kojem Keti Peri pokušava da otvori oko, čiji kapak nekontrolisano pada postao je simpatičan geg koji je poslužio korisnicima društvenih mreža za teoretisanje o vakcinaciji i botoksu.

Razlog zbog kog Kejti nije mogla da otvori oko, Tviteraši su našli u "posledici vakcine", kao i u loše urađenom botoksu - neprijatna situacija kada posle intervencije jedna obrva "padne".

"Botoks je krenuo po zlu", "Evo vam dokaz da postoje posledice od vakcinacije", "Je l to doživela šlog na sceni", nizali su se komentari.

Nije ni vakcina, ni botoks

Keti Peri je u muzičkom takmičenju "Američkom Idol" progovorila o problemu "padajućeg oka".

Naime, u takmičenju se pojavio šesnaestogodišnju Kejbal Kenedi koji je rekao da se oseća jako neprijatno pred kamerama jer ima "lenjo oko". Pevačica je rekla da nema potrebe da se oseća neprijato jer i ona ima problem sa desnim kapkom.

- I ja imam padajuće oko i bila sam užasno zabrinuta na početku karijere. Onda su moji fanovi napravili grupu posvećenu mom nesrećnom oku, kako bi mu pomogli. Grupa se zvala "Ketino padajuće oko". To je zapravo ovo moje desno oko. Samo užvaj i ne brini o tome - rekla je Keti.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija