• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

29.10.2022

20:36

PRE BIH SEDELA GOLA NA USIJANOM ROŠTILJU NEGO...Bivša glumica filmova za odrasle otkrila šta nikad ne bi tražila od muškarca!

Zanimljivosti

PRE BIH SEDELA GOLA NA USIJANOM ROŠTILJU NEGO...Bivša glumica filmova za odrasle otkrila šta nikad ne bi tražila od muškarca!

Podeli vest

Nekadašnja glumica filmova za odrasle, Mia Kalifa, otkrila je šta nikada ne bi zatražila od muškarca, a njena izjava je izazvala opštu pometnju

Mia je na TikToku objavila video u kom je objasnila da nikada neće tražiti od muškarca sa kojim je u vezi da prestane da lajkuje fotografije drugih žena na mreži. Ova njena izjava oduševila je sve muškarce, makar većinu njih koji to neprestano radi, ali postoji jedna caka. Umesto zabrane, ona bi uradila jedino što je njoj logično - ostavila bi ga.

U snimku, koji je pregledalo bezmalo 4 miliona ljudi, Mia je dala svoj doprinos debati o tome da li je lajkovanje fotografija drugih žena (ili muškaraca) na društvenim mrežama, znak nepoštovanja partnera u vezi:

- Nisam previše dramatična kada kažem da bih radije sedela gola na usijanom roštilju, nego da tražim od muškarca da ne lajkuje objave drugih devojaka na Instagramu.

Foto: Instagram/printscreen

Mia Kalifa

Ako ste mislili da je ovo baš "velikodušno" od nje i da je retkost da devojka bude tako opuštena i lišena ljubomore, nastavak sledi u opisu videa. Jednostavno je rekla da bi radije nestala iz takve veze nego da traži od partnera da se uzdrži od lajkovanja slika.

Jednostavno nestanem da više nikada ne čuje za mene - dodala je.

Njena izjava ponukala je mnoge da daju svoje mišljenje na ovoj mreži, pa tako se većina žena složila s njom.

"Ako moram da tražim od njega da se ponaša na određeni način, onda mi ne treba", "Tako je, jer to je test za njega", "Previše sam umorna da bi se time bavila. Ili uradi ili nemoj, a ja ću po svome", komentarisale su korisnice TikToka.

Jedna je izgleda našla način kako da svog dečka oduči od lakovanja profila drugih žena na mreži...

- Uhvatila sam ga kako to radi odmah na početku veze i pitala sam da li ćemo to da radimo? Zato što i ja mogu to isto. Posle toga nikad više nije lajkovao tuđe slike - otkrila je ova korisnica. Jedna je čak otkrila i da je zbog Mie raskinula s dečkom. Zamolila ga je da prestane da lajkuje slike i snimke bivše porno glumice, ali kad je ovaj to odbio - raskinuli su.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija