• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

03.11.2022

09:58

NEMA POTREBE DA LJUŠTITE KROMPIR! Samo uradite JEDNU STVAR i ljuska će SAMA SPASTI! (VIDEO)

Instagram/onceupona_dawn

Zanimljivosti

NEMA POTREBE DA LJUŠTITE KROMPIR! Samo uradite JEDNU STVAR i ljuska će SAMA SPASTI! (VIDEO)

Podeli vest

Krompir prvo zasecite po sredini i ljuska će nakon kuvanja samo da spadne

 

 

Jedna stvar koja mnogima oduzima dragoceno vreme, jeste priprema namirnica pred samo kuvanje. Mnogi prvo ogule krompir, pa ga onda stave u vodu, kako bi se obario. Međutim, za time zapravo nema potrebe.

Na jednom snimku, na društvenoj mreži Instagram, devojka je pokazala na koji način možete i da uštedite vreme, preskočite ljuštenje krompira, a na kraju ipak dobijete ono šta vam treba. 

Dakle, sve što treba da uradite jeste da nožem zasečete krompir po sredini (prateći ceo prečnik) i tako, sa ljuskom, stavite da se kuva.

Nakon što se krompir skuvao, ljusku ćete jednostavno skinuti, blagim povlačenjem.

Kako to izgleda u praksi, pogledaje u snimku sa početka teksta.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija