• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

04.01.2023

17:13

SAZNALA SAM DA ME MUŽ VARA! Žena otkrila KAKO planira da mu se OSVETI - evo ŠTA će uraditi sa NJEGOVIM PARAMA!

Shutterstock

Zanimljivosti

SAZNALA SAM DA ME MUŽ VARA! Žena otkrila KAKO planira da mu se OSVETI - evo ŠTA će uraditi sa NJEGOVIM PARAMA!

Podeli vest

Reklo bi se da su preljube sve češće, a jedna žena je otkrila kako će svog muža zbog toga napustiti i od njegovog novca kupiti sebi stan

Na jednom sajtu koji se bavi objavljivanjem ispovesti, jedna žena je podelila kako zbog muževljeve prevare namerava da se razvede. 

Međutim, to nije sve, od njegovog novca, čak planira i da kupi stan:

- Saznala sam da me muž vara u inostranstvu, gde radi. Nisam ništa uradila povodom toga. Ne zna da godinama štedim njegov zarađeni novac i treba mi još malo da kupim stan od tih para. Trpim dok ne dođem do toga, taman će dete još malo da poraste, ja ću moći da počnem da radim, a njemu noga u du*e - napisala je ova žena, a onda je dobila i nekoliko komentara:

- Ako kupiš stan pre nego što se razvedeš, pola toga će pripasti njemu, jer se imovina stečena u braku deli na pola.

Foto: Shutterstock

razvod

- Preračunala se. Još ako ima dokaz muž da je poreklo novca od njegove zarade (jer ona nije radila), neće dobiti ništa.

- Zašto nisi do sad radila i zašto misliš da ti stan pripada i čime si ga zaslužila? Prevara je svakako razlog za razvod, ali to nije tvoj novac, nego zajednički, žensko ti piše.

- Pusti šta neobrazovana ekipa priča. Stan kupi nakon 6 meseci od zaposlenja, ali nemoj nikome reći (reci da si u najmu) ili reci da si uzela stan na kredit. Tako se niko neće zanimati otkud ti novac, s obzirom na to da nisi radila i uzmi mu sve što možeš.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija