• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.12.2022

11:20

BIO SAM SIGURAN DA SAM SA DRUGE PLANETE! Popularni glumac otkrio da je mislio da je VANZEMALJAC, a onda je otišao u ORDINACIJU i saznao...

AP/Photo

Zanimljivosti

BIO SAM SIGURAN DA SAM SA DRUGE PLANETE! Popularni glumac otkrio da je mislio da je VANZEMALJAC, a onda je otišao u ORDINACIJU i saznao...

Podeli vest

Holivudski glumac Nikola Kejdž otkrio je da je kao mali verovao da je vanzemaljac sa druge planete, kao i da je ostao šokiran kada su mu lekari rekli da ima "normalne organe i normalne kosti" kao i svi ostali

Govoreći za časopis Rampstyle, otvorio se o svom detinjstvu, pa je rekao da je imao problema u odnosima s ljudima jer je bio "društveno nespretan".

 - Bio sam šokiran onog dana kada sam kao dete otišao u ordinaciju i saznao da imam normalne organe i normalne kosti. Bio sam siguran da sam sa druge planete - prepričao je Kejdž.

Nikolas je rekao kako ga je njegova "društvena nesnalažljivost" nadahnula da nastavi karijeru glumca.

Foto: AP/Photo

Nikolas Kejdž

Uz to što je imao poteškoća u povezivanju sa drugim ljudima, Dejvid Bouvi iz filma "Čovek koji je pao na Zemlju" ga je motivisao da postane glumac. Kejdž, ujedno i dobitnik Oskara, tokom godina je dospeo je na mnoge naslovne strane zbog ekscentričnih priča o njegovom životu.

Nije hteo da bude "tatin sin"

Nikolas Kejdž je rođen kao Nikolas Kim Kopola u porodici italijansko-nemačkog porekla koja je kroz generacije bila povezana sa filmom i umetnošću, navodi Wikipedija.

Čuveni režiser Fransis Ford Kopola je Nikolasov stric. 1983. godine je dobio ulogu u filmu svog strica "Rumble Fish". Zbog hejterskih komentara da je ulogu u filmu dobio zbog porodičnih veza, a ne zbog talenta, Nikolas je promenio prezime iz Kupola u Kejdž.

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija