• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.01.2023

21:45

OVO SU MRAČNE TAJNE PLEJBOJ VILE! Hju Hefner je KAŽNJAVAO devojke koje su odbijale INTIMNOST

Zanimljivosti

OVO SU MRAČNE TAJNE PLEJBOJ VILE! Hju Hefner je KAŽNJAVAO devojke koje su odbijale INTIMNOST

Podeli vest

Bivša zečica Kajla Kajden je otkrila kako se Hju Hefner loše ponašao i izbacivao devojke iz Plejboj vile koje su odbijale da budu intimne sa njim

Bivša zečica Kajla Kajden (34) otkrila je za Daily Star da je njen život u Plejboj vili bio traumatično iskustvo. Ova glumica filmova za odrasle je ispričala šta se događalo s devojkama u vili koje bi odbile intimne odnose s Hju Hefnerom ili nekim od njegovih gostiju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kay❣️ (@kaylakayden._)

 

Od malena je idealizovala modele koje su predstavljene u Plejboju i maštala je da jednog dana živi u Kaliforniji sa njima. Svoj put je započela 2014. kao glumica filmova za odrasle i nastavila karijeru kao model.

Kada je postala punoletna prijavila se na kasting kako bi postala zečica, ali nije prošla krug. Nije odustala, zatim je naredne godine odabrana za emisiju i časopis i na kraju konačno postala gošća.

Nije ni sanjala šta će uslediti nakon što se uselila u čuvenu kuću. Prisećajući se traumatičnih događaja na zloglasnim zabavama, za medije je otkrila jedan detalj.

- Hju Hefner bi često izbacivao devojke i tražio od obezbeđenja da ih iseli iz vile ako nisu ispunjavale njegove hirove. Sećam se jedne devojke kojoj je jedan član benda, koji je bio dobar sa Hefnerom, tražio da ga zadovolji pred drugim ljudima na zabavi. Rekla je ne i za nekoliko sekundi se našla na ulici. Sećam se da smo se svi pogledali i pitali šta je uradila, jer su sve devojke bile u šoku. Kada se vratila u vilu Hju ju je izbacio i više joj nije bilo dozvoljeno da se vrati. Ako ne učiniš šta ti je rečeno, odmah se nađeš na crnoj listi i sva vrata ti budu zatvorena -  ispričala je Kajla i otkrila da su po vili bile raspoređene skrivene kamere, a svaku njihovu reč i pokret pratio je kompletan tim Hefnerovih ljudi.

Foto: Rojters

Hju Hefner i zečice

Zečice nisu smele da konzumiraju cigarete, morale su uvek da budu u formi i redovno da treniraju kako bi im telo bilo savršeno zategnuto i ugodno. Bez obzira na komfor koji im je bio obezbeđen morale su da budu deo 'bolesne' mašte glavnog čoveka Plejboja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kay❣️ (@kaylakayden._)

 

- Sećam se da su na čuvenim zabavama ljudi bili po celoj vili i imali odnose gde god, u bazenima, u dvorištu, u kuhinji... Ostajala sam pozadi i sve to posmatrala iz prikrajka, ali većina devojaka se predala ideji da će se bogato udati za nekog od gostiju, sve smo to želele - iskrena je Kejla.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija