• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.01.2023

22:14

NAŠAO SAM JE NA PODU, KAKO JECA! Nekoliko dana pred venčanje Megan i Kejt su imale veliku SVAĐU - princ Hari otkrio detalje!

Zanimljivosti

NAŠAO SAM JE NA PODU, KAKO JECA! Nekoliko dana pred venčanje Megan i Kejt su imale veliku SVAĐU - princ Hari otkrio detalje!

Podeli vest

Princ Hari je nedavno otkrio kako je svađa između njegove supruge Megan Mark i Kejt Midlton započela oko haljina za deveruše

Reklo bi se da je kraljevska porodica popularnija sada, kada su se princ Hari i njegova supruga Megan Markl, odvojili od njih, nego kada su svi bili na okupu. 

Ovo je i logično, s obzirom na to da malo po malo, na površinu izranjaju stvari koje nismo znali da su se dešavale u njihova četiri zida.

Princ Hari je u novim memoarima otkrio još jednu pikanteriju, koja se dešavala nekoliko dana pred venčanje sa glumicom, a tiče se njenog odnosa sa Kejt Midlton.

On je detaljno opisao sukob između svoje sadašnje supruge i Kejt, oko haljine koju je na venčanju trebalo da nosi princeza Šarlot.

- Šarlotina haljina je prevelika, predugačka, previše široka - prisetio se princ Hari poruke, koju je Kejt poslala Megan Markl.

Foto: Instagram/royal_family_history

Megan Markl, Kejt Midlton

Ona njima nije bila zadovoljna, iako su haljine šivene po meri.

- Plakala je kada ih je probala - napisala je Kejt u poruci.

Vojvotkinja od Saseksa, Megan Markl, tada je navodno rekla Kejt Midlton:

- Tako je, rekla sam krojačici da ćete doći u 8 ujutu. Možeš li da odvedeš Šarlot da se to ispravi, kao što to rade i druge majke? - glasio je odgovor vojvotkinje.

Umesto da pristane na izmene, Kejt je tada navodno zahtevala da se sve haljine preprave, a rekla je da je čak razgovarala i sa svojim dizajnerom o tom pitanju, koji se složio sa njom.

Foto: Tanjug/AP

Kejt Midlton

Da bi pokušala da Kejt shvati pod kolikim je stresom Megan je navodno pitala Kejt da li je svesna drame koja se odigrava oko njenog oca, Tomasa Markla.

Kejt je rekla da je svesna, ali da haljina nije dobra, a svadba je bila za 4 dana.

Princ Hari je takođe tvdio da Kejt ima "problem sa načinom na koji je Megan planirala svoje venčanje".

On objašnjava da Kejt očigledno nije bila voljna da se sastane sa Meganinim krojačem u Kensingtonskoj palati i da su se samo četiri dana pre venčanja raspravljale preko poruka.

Naposletku, Kejt je odvela sama Šarlot kod krojača, ali je ova situacija povredila buduću mladu, koja je već imala dovoljno problema sa svojim ocem u tom trenutku.

- Stigao sam kući i našao Meg na podu. Jecala je. Bio sam užasnut što sam je video tako uznemirenu, ali nisam mislio da je to katastrofa. Emocije su, naravno, bile uzburkane posle stresa od prošle nedelje, poslednjeg meseca, poslednjeg dana. Bilo je nepodnošljivo, ali privremeno. Kejt nije mislila ništa loše, rekao sam Megan. Sledećeg dana stigla je Kejt sa buketom cveća i izvinila se Megan - tvrdi Hari.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Baka

pre 1 godinu

Toliko su providni ili glupi Hari i Megan sa ovom izjavom. Koja jos normalna osoba kad se posvadja sa nekom osobom lezi ili pada na pod i place ili "rida"? Gluma za naivne i povodljive osobe. Takve osobe treba bojkotovati ili im lupiti samarcinu da bi se vratile na "zemlju"!

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17