• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.01.2023

21:45

TEST LIČNOSTI! Ono što prvo vidite na slici otkriva ko je vaša nova ljubav (FOTO)

Shutterstock

Zanimljivosti

TEST LIČNOSTI! Ono što prvo vidite na slici otkriva ko je vaša nova ljubav (FOTO)

Podeli vest

Ovaj test ličnosti može da vam otkrije ko će biti vaša nova ljubav, kakve ste greške pravili u prošlosti i na taj način ćete moći najbolje da razumete sebe

Umetničko delo autora Jim Warren-a otkriće vam kakavi muškarci vam najviše prijaju i šta vam je najbitnije u vezi.

 

 

 

Rešenje testa - ako ste prvo videli:

Planine

Vama je važna stabilnost, finansije, uspeh i želja partnera za razvojem. Vi ste posvećeni vlastitom razvoju na poslju karijere i finasnija, a to očekujete i od svog partnera. Smatrate da partneri treba nezavisno da se razvijaju i da grade, a zajednički uspeh dolazi tek naknadno.

Put

Vi ste neko ko voli promene, avanture i ne voli dugo da sedi na jednom mestu. Prilično ste optimistična osoba, pa želite da pronađete takvog partnera. Želite nekoga ko će sa vama želeti da menja svet, da izlazi iz zone komfora, da stalno osvaja neke nove vidike. Takvoj osobi je obično potreban neko čiji će se pogled na svet i životni ciljevi poklapati sa njegovim. Neko ko piše i svoju priču, ne čekajući da neko drugi to uradi umesto njega.

Foto: Pixabay

Vodopad

Vodopad

Pomalo ste tajanstveni i pažljivo delite informacije o svojim osećanjima. Međutim, otvarate se u vezi u kojoj vidite prihvatanje i bezuslovnu ljubav od partnera. Ovaj naboj emocija vam omogućava da steknete samopouzdanje i da se više oslobodite. Potreban vam je partner koji vas prihvata takvim kakvi jeste, ali vas i motiviše da se razvijate u drugim oblastima života.

Auto

Vi niste neko ko će očajavati zbog ljubavi. Sposbni ste da samostalno rešavate probleme i zadovoljavate svoje želje. Usamljenost nije vaš neprijatelj. Zahvaljujući tome što ste sami, možete potrošiti vreme na ono što zaista želite. Slobodni ste i zadovoljni ste time. A ukoliko se zaljubite, treba vam osoba koja je nezavisna i koja neće ugrožavati vašu slobodu.

Foto: Pixabay

Auto

Lice žene

Vi ste svesna osoba koja preferira poziciju neutralnosti. Prema drugima se odnosite sa razumevanjem, dozvoljavate sebi da prihvatite njihove puteve i pravila koja ih vode u životu. Odlikuje vas izvestan integritet, koji ima snažan uticaj na izbor partnera. Diplomata ste i pažljivo o svemu razmišljate, i zato nikada ne tolerišete loš odnos prema sebi i dajete sebi do znanja o svom nezadovoljstvu. Spremni ste za razgovor i razmatranje problema kao adekvatan pristup. Verujete da ljubav prema sebi treba da bude dominantna, inače će obe strane u vezi patiti samo od problema koji proizilaze iz nedostatka samopoštovanja.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija