• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.01.2023

11:20

ON ĆE BITI NOVI BOND? Ko će dobiti glavnu ulogu u nastavku filmskog serijala o tajnom agentu? (FOTO)

Zanimljivosti

ON ĆE BITI NOVI BOND? Ko će dobiti glavnu ulogu u nastavku filmskog serijala o tajnom agentu? (FOTO)

Podeli vest

Engleski glumac Aron Tejlor Džonson (32) najbliži je ulozi Džejmsa Bonda! Holivud mesecima spekuliše ko će biti nova zvezda čuvenog filma o tajnom agentu 007 posle Danijela Krejga (54), koji se povukao 2021.

Posle brojnih imena koja su se pojavljivala u javnosti, u završne pregovore ušao je Aron Tejlor Džonson. Kako prenosi američki sajt "Puck news", on se, navodno, pre mesec dana već sastao sa producentima, ali zvanično nema potvrde o ugovoru.

Neizvesnost oko konačnog izbora dodatno diže tenziju među ljubiteljima ove filmske priče, koja se snima skoro 61 godinu i koji je zaradila milijarde dolara.

 

 

U sve su uključene i kladionice, koje sada takođe prednost daju Tejlor Džonsonu.

007 mora da bude muškarac!

Producentkinja filmova o Džejmsu Bondu Barbara Brokoli odbacila je mogućnost da lik čuvenog agenta nasledi žena, kao što se ranije spekulisalo.

- Džejms Bond može biti bilo koje boje kože, ali on je muškarac - izjavila je producentkinja posle premijere filma "Nije vreme za umiranje" 2021, poslednjeg u kojem je agenta 007 igrao Danijel Krejg.

Dobre šanse ima i Henri Kavil (39), nedavno proglašen za najzgodnijeg muškarca u 2022. godini po izboru slavnog filmskog sajta "Tc Candler". Do promene je došlo sredinom decembra kada je saopštio da, na njegovu veliku žalost, više neće igrati Supermena. Britanac se za mesto Džejmsa Bonda borio i 2006, sa samo 23 godine, ali je tada uloga pripala Krejgu.

 

 

- Nisam tada bio spreman za tu ulogu i drago mi je što je nisam dobio, Krejg je bio sjajan izbor i uradio je odličan posao - nagovestio je Henri između redova da je sada možda i spreman.

S dobrim izgledima da bude novi Bond ima još jedan Britanac, poreklom iz Zimbabvea, Redži-Džin Pejdž (34).

 

 

- Čast mi je što sam u tako divnom društvu i među sjajnim kandidatima - rekao je miljenik žena.
Pominje se i Džejms Norton (37), ali i Tom Hardi (45), koji je imao zanimljiv komentar na "kandidaturu" za Bonda.

- Postoji verovanje među nama glumcima da, ako pričaš o ulozi Džejmsa Bonda, automatski ispadaš iz trke - rekao je Hardi.
 

Foto: Reuters

BILI SU BOND Sedmorica veličanstvenih

Od 1962. godine snimljeno je čak 27 filmova o Džejmsu Bondu, a podsećamo na sedmoricu veličanstvenih koji su tumačili glavnu ulogu:
Šon Koneri 1962-1967, 1971, 1983
Dejvid Niven 1967
Džordž Lezenbi 1969
Rodžer Mur 1973-1985
Timoti Dalton 1987-1989
Pirs Brosnan 1995-2002
Danijel Krejg 2006-2021

Idris Elba (50) dugo je bio jedan do glavnih kandidata, ali su mu šanse znatno smanjene otkad je producentkinja Barbara Brokoli rekla da ko dobije ulogu moraće tom poslu da se posveti narednih deset do 12 godina, što je, prema komentarima filmadžija, predugo za njega.

bonus video:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 1 godinu

Mlad je za takvu ulogu a i nije muzevan. Lepuskas na zensku stranu.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija