• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.02.2023

14:00

NIKAD NIJE KASNO! Penzionerka prodala svu imovinu, živi na kruzeru već 15 godina i uživa u životu! (FOTO/VIDEO)

Printskrin:Youtube/CBS This Morning

Zanimljivosti

NIKAD NIJE KASNO! Penzionerka prodala svu imovinu, živi na kruzeru već 15 godina i uživa u životu! (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Večester Li (94) je pre 15 godina odlučila da penzionerske dane provede zabavljajući se, prodala je sve što poseduje i preselila se na kruzer kojim je obišla ceo svet.

Mama Li kako su je svetski mediji prozvali dokaz je da penzionerski život može biti uzbudljiv i neverovatan! Ona je pre 15 godina prodala svu svoju imovinu i u 79. godini zakupila kabinu u najluksuznijem kruzeru i od tada putuje svetom.

Foto: Printscreen You Tube/CBS Mornings

Živi život punim plućima

Izgubila je muža 1997. godine od raka, a kada je ostala sama, odlučila je da ispuni obećanje dato mužu na samrtnoj postelji, a to je da živi život punim plućima.

Li je to i učinila. Prodala je svu imovinu i odlučila da se preseli na luksuzni kruzer, putujući bez prekida, obišavši stotinu različitih zemalja sveta.

Mama Li, nije sama na tom putovanju. Prati je veliki broj osoblja ovog kruzera koji o njoj brine danonoćno.  Cena ovog neverovatnog paketa (putovanje + kabina + nega osoblja) iznosi neverovatnih 160.000 dolara godišnje!

Foto: Printskrin:Youtube/CBS This Morning

Njoj novac nije bitan, jer vodi kvalitetan život. Postala je maskota ovog kruzera i redovno dočekuje nove putnike i svako veče pleše sa njima, a sve u spomen na svog preminulog supruga sa kojim je krstarila čak 89 puta. 

Objavila knjigu

Tokom ovih godina objavila je i autobiografsku knjigu o svom neverovatnom iskustvom.

Troškovi života su sukupi, ali vredi svaki dinar potrošen na osećaj da živite punim plućima. A upravo je to Li napisala u svojoj knjizi koja je postala bestseler:

- Možda sam beskućnica, ali treba da vidite moju jahtu.

Na istom kruzeru žive još tri žene, penzionerke, koje dane provode isto kao Li.

Mama Li se sa svojom porodicom čuje preko Fejsbuka, a do sada je prešla Panamski kanal 50 puta, bila na preko 200 krstarenja i videla je ona mesta za koje većina ljudi nikad nije ni čula da postoje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!
Politika

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!

Svedok Ramiz Ćerići, koji je bio zapovednik bataljona u 121. brigadi tzv. OVK u operatinoj zoni Paštrik, potvrdio je danas na suđenju bivšim liderima tzv. Oslobodilačke vojske Kosova Hašimu Tačiju, Jakupu Krasnićiju, Redžepu Seljimiju i Kadriju Veseljiju pred Specijalizovanim sudom u Hagu da je "OVK imala imala jedinstven lanac komande na čelu sa Glavnim štabom".

23.04.2024

18:29

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija