• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

19.02.2023

14:36

TRAŽE MI DNK PSA! Iznajmila je stan u zgradi koja zahteva da bude u bazi - ako ne pokupi izmet, analizom otkrivaju čiji je! (VIDEO)

Pixabay

Zanimljivosti

TRAŽE MI DNK PSA! Iznajmila je stan u zgradi koja zahteva da bude u bazi - ako ne pokupi izmet, analizom otkrivaju čiji je! (VIDEO)

Podeli vest

Devojci su tražili da uradi bris u obrazu psa, kako bi bio u bazi, za slučaj da ona ne pokupi njegov izmet.

@xmaddieadele

tell me your poo print stories now ?

♬ original sound - maddie

Opšte je poznato da su mnogi vlasnici neodgovorni prema okolini i da nakon što izvedu njihove ljubimce u šetnju, ne potrude se da počiste za njim.

Veoma je neprijatno kada ugazite u pseći izmet, a vlasnici zgrade u kojoj je jedna devojka iznajmila stan, verovatno imaju neka iskustva sa tim, čim su se odlučili na neobičan potez.

Oni zahtevaju od svakog vlasnika ljubimaca da ih odvedu na uzimanje brisa iz unutrašnjosti obraza, čime će njihov dnk ostati u bazi.

Ukoliko se desi da neko ko se verovatno bavi održavanjem okoline zgrade, nađe neki izmet, pokupiće ga i poslati na analizu. 

- Ne znam šta se dešava posle, da li se dobija neka kazna ili kako - kaže ova devojka, kojoj su korisnici društvene mreže ostavili i nekoliko komentara, uglavnom navodeći da su imali slične zahteve od svojih stanodavaca, ali da nikada nisu čuli da je neko kažnjen.

Šta vi mislite o ovoj ideji, da li bi mogla da zaživi i kod nas?

Kako je ona objasnila svoj slučaj, pogledajte u snimku sa početka teksta. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 1 godinu

Zasto bismo mi koji nemamo pse gazili po izmetu vasih pasa? Drugo , parkovi su puni. Da li su tu da uzivamo u njima da se deca igraju ili da trava bude puna govana. Kako se osecaju roditelji dece koji imaju psa kad im se u parku dete oklizne na govno i padne? I suprotno.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija