• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.02.2023

10:34

MLADA GLEDALA FOTOGRAFIJE BUDUĆEG MUŽA I ZANEMELA OD ŠOKA! Ono što je ugledala na slici staroj 15 godina iznenadilo je sve (VIDEO)

Pixabay

Zanimljivosti

MLADA GLEDALA FOTOGRAFIJE BUDUĆEG MUŽA I ZANEMELA OD ŠOKA! Ono što je ugledala na slici staroj 15 godina iznenadilo je sve (VIDEO)

Podeli vest

Korisnica TikToka Aliz Zambrano iz Ekvadora gledala je fotografije svog budućeg muža i potpuno se iznenadila kada je njegovoj slici od pre 15 godina ugledala sebe.

U pozadini jedne od slika, možete da vidite mladu Ailiz kako gleda u dečaka. Ona nije mogla ni da pretpostavi da gleda u svog budućeg muža, Pedra.

- Ne sećam se ničega u vezi sa fotografijom, jer sam bila devojčica i nisam ga poznavala. Jednog dana smo otišli ​​kod moje svekrve i zamolila sam je da mi pokaže album sa fotografijama mog muža iz vremena kada je bio dete i tada smo otkrili fotografiju - priča Aliz u neverici, preneo je The Sun.

 

 

Pedro i Aliz su bili šokirani kada su shvatili da se sudbina poigrala sa njima.

- Bili smo totalno iznenađeni, nismo mogli da verujemo. Neverovatno da ga je fotograf usred parade zaustavio baš u tom trenutku kada se ja pojavim i gledam u njega - rekla je ona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija