• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

25.02.2023

20:00

ŽENA GA OSTAVILA I OKREĆE DECU PROTIV NJEGA! Žalio se na svoju sudbinu, ali zbog ovoga mu niko ne veruje!

pexels.com

Zanimljivosti

ŽENA GA OSTAVILA I OKREĆE DECU PROTIV NJEGA! Žalio se na svoju sudbinu, ali zbog ovoga mu niko ne veruje!

Podeli vest

Čovek je otkrio da ga je žena napustila kad je ostao bez posla, ali i da deca ne žele kontakt s njim.

Na jednom sajtu koji se bavi objavljivanjem ispovesti, najčešće se nailazi na priče povređenih ili prevarenih žena.

Međutim, ovaj put je jedan muškarac podelio svoj slučaj, za koji mnogi ipak kažu da je veoma sumnjiv:

- Prošle godine postao sam tata, i deca iz prvog braka od tada odbijaju bilo kakav kontakt sa mnom. Sa prvom ženom se nikad nisam razveo. Imali smo skladan brak, a napustila me je pre 6 godina kad sam u gradu ostao bez posla (ko zna koji put) i okrenuo se poljoprivredi. Početak je bio jako težak, ali je u tom trenutku bio jedini način da finansijski obezbedim decu. Naravno i dalje im uplaćujem novac, želim kontakt, želim da im pružim ono što je svaki otac pružio deci, ali ih majka očigledno okreće protiv mene, odbija bilo kakav razgovor, ne da razvod itd. Gledajte šta ženite, može vam lako uništiti život - napisao je ovaj čovek, a onda su usledili i komentari:

Foto: pexels.com

razvod

- Lažeš kao pseto! Za razvod ti je potrebno da podneseš papire, ako se ona ne odazove 2 puta, sud vas razvodi. Dakle lažov si patološki.

- Izdrži, ne možeš tu ništa, možda bude bolje s vremenom.

- Sam si birao. Inače, ne može žena da ti "ne da razvod", nije ovo 1930. godina, vec 21. vek. Idi kod advokata, podnesi zahtev za razvod i to je to, nema potrebe za histerijom i dramom. Bivšoj ženi predloži da deca budu kod tebe 50 posto vremena i kaži joj da si spreman da deliš sve obaveze oko njih na pola. Nije dovoljno platiti 50 evra mesečno i smatrati se ocem godine.

- Lažeš. Razvod ne mora niko da ti da. Tužba i dva svedoka da ne živite zajedno godinama i eto. Tako da si ti još jedan manipulator koji kobajagi brine o porodici i samo kmečiš. Kad pre napravi novu decu vanbračnu, muljatoru seljački.

Šta vi mislite o ovom slučaju?


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17